1. Gearbox onthult vijf cosmetische dlc-pakketten voor Borderlands 3

Gearbox onthult vijf cosmetische dlc-pakketten voor Borderlands 3

Het begin van een hoop uitbreidingen

Gearbox heeft de eerste dlc-set van Borderlands 3 onthuld. Deze uitbreidingen kunnen nog voor het Halloween-evenement Bloody Harvest worden verkregen.

De populaire lootshooter viert aan het einde van deze maand Halloween met een speciaal spookachtig evenement. Maar voordat dit evenement van start gaat, kunnen spelers al een aantal betaalde cosmetische uitbreidingen kopen voor hun Vault Hunters.

Elk pakket gaat ongeveer drie euro kosten. Een groot deel van de inhoud was al beschikbaar voor Borderlands 3-spelers met de Deluxe-versie. De pakketten kunnen gekocht worden in de Microsoft Store, PSN Store en de Epic Games Store. Er zijn vijf verschillende pakketten te koop; het Toy Box Weapon-pakket, het Gearbox Costemetic-pakket, het Retro Cosmetic-pakket, het Gold Weapons-pakket en tot slot het Neon Cosmetic-pakket.

Gearbox heeft eerder al aangekondigd dat er nog veel meer Borderlands 3-uitbreidingen verschijnen in de toekomst. Zo gaf de uitgever aan dat het verhaal van Borderlands 3 nog wordt uitgebreid en dat de game zorgvuldig wordt bijgehouden wat foutjes en verbeteringen betreft.

Jacco gaf Borderlands een 9 in zijn review, benieuwd hoezo? Lees het hier.

Borderlands 3 is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Zit te wachten op de daadwerkelijke uitbreidingen. Ben mezelf nu aan het vermaken met de Circles of slaughter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren