1. Gearbox onthult volgende week meer over de toekomst van Borderlands

Gearbox onthult volgende week meer over de toekomst van Borderlands

Online PAX

Uitgever Gearbox onthult volgende week meer over de toekomst van Borderlands. Dat kondigt de studio aan via het eigen Twitter-kanaal.

Gearbox houdt op 12 september een panel voor PAX. Dat is normaal gesproken een evenement op een beursvloer, maar door de coronacrisis wordt er een online variant georganiseerd.

Gearbox geeft aan dat er meerdere games uit hun stal worden getoond, maar Borderlands wordt met naam en toenaam genoemd. Het zou kunnen gaan om meer DLC voor Borderlands 3, maar de laatste contentupdate voor de eerste Season Pass werd onlangs al onthuld. Mogelijk gaat het dus om een heel nieuwe seizoenspas voor het volgende jaar van Borderlands 3. Natuurlijk zou het ook om een nieuwe game kunnen gaan.

De panel vindt plaats op 12 september, om 21:45 uur Nederlandse tijd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren