1. Gearbox Software plaats weer hint voor game-onthulling op PAX East

Gearbox Software plaats weer hint voor game-onthulling op PAX East

Een mogelijke Penn & Teller-game?

Gearbox Software heeft weer een hint naar een game-onthulling geplaatst in de aanloop naar zijn PAX East-panel.

Afgelopen week plaatste Gearbox diverse hints op Twitter. De meest recente hint is onderstaande tweet waarin het '&'-teken centraal staat. Waar het om gaat is officieel niet bekend, maar fans speculeren om een nieuwe Penn & Teller-game. Een paar jaar geleden werd immers aangekondigd dat de Desert Bus-minigame uit Penn & Teller’s Smoke and Mirrors op de Sega CD naar PSVR zou komen.

Andere Twitter-gebruikers denken dat het om een nieuwe Brothers in Arms-game gaat. In de biografie van de ontwikkelaar op Twitter staat het '&'-teken namelijk voor Brothers in Arms. Gearbox zelf heeft nog niets officieel bevestigd.

Eerder hintte Gearbox onder andere mogelijk naar Borderlands 3, een Switch-versie van Borderlands 2 en mogelijke dlc voor We Happy Few. Op donderdag 28 maart om 20:00 uur houdt Gearbox een presentatie op PAX East in Boston.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik zet in op penn & teller aangezien de kleur en de uitsnede van de & gelijk is aan hun logo

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren