1. Gearbox Software gaat iets onthullen op PAX East

Gearbox Software gaat iets onthullen op PAX East

"En verrassingen"

Gearbox Software is van plan om iets te onthullen op PAX East eind deze maand.

De ontwikkelaar van games als Borderlands, Duke Nukem Forever en Aliens: Colonial Marines houdt op 28 maart op de beurs in Boston een presentatie van een uur genaamd de 'Gearbox Main Theater Show'.

Volgens de website van PAX krijgen mensen een blik op wat er achter de schermen bij Gearbox gebeurt. Ook zijn er "nooit eerder getoonde onthullingen en verrassingen". Of het gaat om nieuwe game-aankondigingen, is niet bekend, maar fans wachten al jaren op de onthulling van Borderlands 3. Hoewel niets er op wijst dat de game eind deze maand wordt onthuld, is het wel een mogelijkheid.

Borderlands

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De beschrijving van de gearbox panel die op de PAX site staat, is een standaard tekst die al jaren gebruikt word. De enige aanpassingen die gedaan zijn in de loop der tijd is de toevoeging van Battleborn en GBX publishing. Dit laatste zou dan ook kunnen betekenen dat GBX weer enkele indy games kan gaan tonen, aangezien ze niet alleen een game studio zijn maar ook een uitgever.

    Hoewel de beschrijving geen indicatie is tot HYPE, kijk ik wel uit naar deze presentatie aangezien er meerdere geruchten gaande zijn. Als deze allemaal waar zijn dan staat er ons het een en ander te wachten. Maar zoals jullie ook wel weten moet je geruchten met een korreltje zout nemen.

    Randy Pitchford zegt wel op Twitter dat ze wat dingen hebben om te laten zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren