1. Gearbox staat open voor Switch-versies van Borderlands

Gearbox staat open voor Switch-versies van Borderlands

"Never say never"

Tijdens een Borderlands-stream werd Paul Sage, creatief directeur van Borderlands 3, gevraagd of Borderlands in de toekomst eventueel beschikbaar komt voor de Switch. Uit de reactie van Sage is te concluderen dat de mogelijkheid bestaat.

"Zeg nooit, nooit", reageerde Sage. Een mogelijke Switch-port wordt dus niet uitgesloten. Randy Pitchford, hoofd van Gearbox, gaf eerder in een Tweet aan dat hij zijn spellen dolgraag op de Nintendo Switch ziet verschijnen. Borderlands 3 trok meer spelers aan dan elke andere pc-game van Gearbox, ooit, zegt Pitchford. Een release op de Switch klinkt dus niet zo gek en de studio lijkt hier voor open te staan.

De pc-versie van Borderlands 3 is tot april 2020 exclusief verkrijgbaar op de Epic Games Store. Dit heeft voor een hoop commotie gezorgd rondom de release van het derde deel uit de Borderlands-reeks. Een mogelijke Switch-port van Borderlands-titels kan de studio weer wat positieve media aandacht opleveren.

Eerder werd er tijdens de Borderlands Show aangekondigd dat er in oktober een gratis evenement beschikbaar komt voor het derde deel van de populaire lootshooter.

Borderlands 3 is reeds verkrijgbaar voorpc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Oh man, dat koop ik direct: the handsome jack collection, alsjeblieft
  • Hier wordt allang aan gewerkt. De geruchten dat de eerste 2 delen zouden komen zijn er al jaren.
  • Dit zou vet zijn, maar ik ben ook weer bang voor een vette prijs.
  • @CerandoX.nl

    Reken er maar op
  • Denk dat Gearbox eerder hoopt op wat Nintendo centen voordat ze het uitbrengen. Zoals bij de Vita versie van Borderlands 2 is gebeurd na een zakje geld van ome Sony. Niet dat je de Vita versie wil spelen.
  • @ShadowhunterrX

    Switch heeft genoeg support. Genoeg consoles verkocht ook om zoiets winstgevend uit te prengen. Nintendo gaat hier echt niet voor betalen. Die geven hun centen liever uit aan 2nd parties die met nintendo IP aan de haal gaan zoals GRezzo

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren