1. Gearbox toont Borderlands GOTY en gratis texture pack The Handsome Collection

Gearbox toont Borderlands GOTY en gratis texture pack The Handsome Collection

Een hoop gratis content voor Borderlands-fans

Gearbox heeft vanavond naast Borderlands 3 ook Borderlands: Game of the Year Edition en het gratis Ultra HD Texture Pack voor The Handsome Collection aangekondigd. Ook krijgt Borderlands 2 VR alle dlc.

Borderlands: Game of the Year Edition verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game bevat op alle platformen verbeterd licht, texturen en personagemodellen. PS4 Pro- en Xbox One X- bezitters kunnen de game in 4K en HDR spelen.

De game krijgt inhoudelijk ook een aantal verbeteringen, waaronder de minimap uit Borderlands 2, verbeteringen aan het inventory-systeem en het automatisch oppakken van geld en munitie. Ook kunnen spelers gouden SHiFT Keys gebruiken om in-game items vrij te spelen, zijn er zes nieuwe wapens te vinden, is de Badder-eindbaas aangepast en kunnen spelers hun Vault Hunter uitgebreider samenstellen.

Tot slot bevat de game vier uitgebrachte dlc-pakketten en krijgen pc-spelers die de originele game bezitten op Steam de GOTY Edition gratis.

Borderlands

Ultra hd texture pack

Ook werd het Ultra HD Texture Pack aangekondigd, een gratis update voor Borderlands: The Handsome Collection. Het texture pack voegt een 4K-resolutie en HDR-optie toe aan de collectie, maar bezitters op alle platformen zullen de verbeteringen merken. Zo bevat de game betere anti-aliasing en soepelere schaduwen. Op de PS4 Pro, Xbox One X en pc krijgen spelers verbeterde 4K-omgevingen, -personages en -wapens. Exclusief voor pc-spelers is betere belichting.

The Handsome Collection bevat Borderlands 2 en The Pre-Sequel met alle uitgebrachte dlc.

Borderlands
Borderlands
Borderlands

Borderlands 2 VR

Tot slot krijgt Borderlands 2 VR alle beschikbare dlc. Bezitters van de game, die vorig jaar werd uitgebracht, kunnen de dlc downloaden als gratis update.

Lees hier meer over aankondiging van Borderlands 3, waar Gearbox op 3 april meer over deelt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Een remaster van een remaster!? Dus.

    Waarom nou niet naar Switch?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren