1. Gearbox werkt aan nieuwe Borderlands-game

Gearbox werkt aan nieuwe Borderlands-game

Randy Pitchford noemt de game 'de grote'

Gearbox Software werkt aan een nieuwe game in de Borderlands-franchise.

Dat heeft Gearbox-oprichter Randy Pitchford op Twitter laten weten. GamesBeat-redacteur Jeff Grubb meldde tijdens zijn show dat hij geruchten had gehoord over een nieuwe Borderlands-game, waar volgens hem meerdere studio's aan zouden werken.

Pitchford reageerde op de geruchten op Twitter, waarbij hij ontkende dat andere studio's een Borderlands-game ontwikkelen. "Deze geruchten zijn niet accuraat. Gearbox is de hoofdontwikkelaar van alle toekomstige games in de Borderlands-franchise (of alle games die er mee te maken hebben), zonder dat er andere studio's aan te pas komen."

Daarna gaf Pitchford toe dat er inderdaad een Borderlands-game in ontwikkeling is. "We werken aan geweldig materiaal dat je hopelijk gaat verrassen en verrukken. Als iemand talent heeft en mee wil werken aan Borderlands: we werken aan de grote :)" Wat Pitchford precies met "de grote" bedoelt is niet bekend, maar dat hij praat over een nieuwe Borderlands-game in ontwikkeling, is duidelijk.

Embracer Group - het moederbedrijf van onder andere Koch Media en THQ Nordic - nam eerder dit jaar Gearbox over. De ontwikkelaar blijft voor de Borderlands-reeks echter samenwerken met 2K Games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren