1. Gears 5 vanaf 10 september verkrijgbaar

Gears 5 vanaf 10 september verkrijgbaar

Nieuwe modus genaamd Escape getoond

Gears 5 verschijnt op 10 september op Xbox One en pc.

Gears 5 draait om Kait Diaz, een Outsider die afstamt van de Locust. Kait moet samen met de speler achter de oorsprong van de Locust en haar familie komen. JD Fenix uit Gears of War 4 keert ook terug, samen met zijn vader Marcus Fenix en zijn vriend Delmont Walker. Op Microsoft's persconferentie werd een nieuwe modus genaamd Escape getoond, een co-op ervaring voor drie spelers.

Gears 5 werd op E3 2018 uit de doeken gedaan, samen met de strategische game Gears Tactics en Gears POP!. De franchise die op Xbox 360 ontstond werd in eerste instantie door Epic ontwikkeld, maar wordt tegenwoordig door Microsoft-studio The Coalition gemaakt.

De scifi third person shooter-games draaien om het gevecht tussen de mensheid, dat als kolonisten verschillende planeten hun eigen maakt, en de Locust, een buitenaards ras dat via de spelonken van hun thuisplaneet naar de oppervlakte komt om af te rekenen met de mensen.

Er werd ook een nieuwe trailer van Gears POP! getoond. Die is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De Gears modes is volgend mij leuk en afwisselend dus als het in de sale is wordt het het zeker !!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren