1. Gears 5 wordt op Microsoft's E3-persconferentie getoond

Gears 5 wordt op Microsoft's E3-persconferentie getoond

En daarna ook in het E3 Coliseum

Gears 5, de nieuwe, aankomende Gears of War-game, is aanwezig op E3 en wordt daar getoond, zo laat het Twitter-account van de franchise weten.

In de tweet valt te lezen dat Gears 5 tijdens Microsoft's E3-persconferentie wordt getoond. Deze persconferentie begint op zondag 9 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd.

Daarnaast deelde het officiële Twitter-account van E3 meer informatie. Zo is Rod Fergusson van ontwikkelaar The Coalition aanwezig bij het E3 Coliseum om nog meer details over de game te geven. E3 Coliseum is een nieuwe show tijdens en op de beurs waar allerlei ontwikkelaars aan het woord komen en games worden uitgelicht.

Zover bekend staat Gears 5 gepland voor een release later dit jaar op Xbox One en pc. Meer details volgen dus vanaf 9 juni.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Wel zin in. Ook benieuwd of Gears Tactics (die xcom game in het Gears universum) een Xbox release krijgt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren