1. Gears of War 4 gratis te spelen voor Xbox Live Gold-leden

Gears of War 4 gratis te spelen voor Xbox Live Gold-leden

Gears of War 4 gehele weekend gratis te spelen

Gears of War 4 is vanaf donderdag 31 januari tot 4 februari gratis te spelen voor leden van Xbox Live Gold. De game is gratis te downloaden via de Microsoft Store of via het Gold Member-menuscherm.
Gears of War 4

Spelers kunnen binnen de Gears of War 4 alle beschikbare multiplayer-modi spelen, waaronder Versus, Horde en Escalation. Ook worden diverse achievements aangeboden binnen de co-op-modus. De game is voor spelers met een Xbox One X in kwaliteit verbeterd.

Spelers kunnen Gears of War 4 vanaf donderdag 31 januari 21:00 uur Nederlandse tijd gratis spelen tot en met 4 februari 09:00 uur Nederlandse tijd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Een mooi gebaar, maar met de ~115GB die je eerst binnen moet hengelen ben je wel even bezig tot je aan de slag kunt! ^^
  • @Gaaiz ik heb slechts 90mb download maar dit is toch wel met een dikke 2 uur binnen. iig het is het dubbel en dwars waard. MP is luke a drug (voor mij dan😆)
  • Of je koopt voor 3 euro gamepass voor een maand en je kunt hem de hele maand spelen +200 andere games.

    https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/1-month-xbox-game-pass-xbox-one-360
  • @Robskeee Heb vandaag even 6 maanden gamepass genomen na de maand trail die ik kreeg bij de Fallout 76 bundel en 12 maanden live voor 35 via Brazil vpn (livekaarten.nl). Was al eventjes bezig met Gears maar eigenlijk weer aan de kant gezet omdat ik bezig ben met RE2 op de Pro. Ik ga wel weer een keer door het verhaal verder en niet zozeer de MP.
  • @Snake_NL Oh ja ik heb Gears4 ook een keer binnen geslingerd via gamepass maar na de eerste missie nooit meer aangeraakt. De hele Gears serie heeft mij nooit echt kunnen bekoren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren