1. Nieuwe schrijver op aankomende Gears of War-film gezet

Nieuwe schrijver op aankomende Gears of War-film gezet

Film is al sinds 2016 in ontwikkeling

Er is een nieuwe scriptschrijver voor de Gears of War-film gevonden: F. Scott Frazier.

De film van Microsoft en Universal Studios is al sinds 2016 in ontwikkeling, maar blijkbaar was er toch behoefte aan een nieuwe scriptschrijver. Frazier is onder andere bekend van Collide en xXx: Return of Xander Cage.

Vorig jaar werkte Shane Salerno nog aan het script. Hij schrijft ook het script voor het aankomende Avatar 2. Het is niet duidelijk waarom er nu een andere schrijver op de film is gezet en wat er met het oude script is gebeurd.

Aangezien er nog aan het script wordt gewerkt, draait de film voorlopig waarschijnlijk nog niet in de bioscoop. Een releaseperiode of specifieke details over de inhoud van de film zijn dan ook nog niet bekend.

Microsoft werkt aan drie nieuwe Gears of War-games: Gears 5, de strategische game Gears Tactics en Gears POP! voor iOS en Android.

Gears 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren