1. Gears of War-schip verkrijgbaar voor Sea of Thieves-spelers

Gears of War-schip verkrijgbaar voor Sea of Thieves-spelers

De opvolger van het Halo-schip

Sea of Thieves-spelers die aankomende week inloggen, krijgen een Gears of War-geïnspireerd schip genaamd de Omen Ship-set. De actie loopt tot en met 09:00 uur Nederlandse tijd op 22 november, dus wees er snel bij.

Rare doet dit wel vaker, zo is het voorheen gedaan voor Banjo-Kazooie, Perfect Dark en ook Halo. Nu kunnen spelers ook het water op in een Gears of War-schip. Als het nu hetzelfde werkt als bij de voorgangers dan moet de speler langer vijf minuten actief zijn in de Adventure- of Arena-modus. Als hieraan wordt voldaan, krijgen spelers de items binnen 72 uur uur.

De Omen Ship-set heeft een speciale romp, zeilen, vlag en boegbeeld, allemaal in het thema van Gears of War. In de trailer is alles uitgelicht, van het zwarte zeil met het rode Gears of War-logo tot het Chainsaw Bayonet-boegbeeld. Bekijk hieronder het schip via de trailer.

Tevens lijkt recent nieuws erop te wijzen dat er vanavond tijdens de Inside Xbox-stream een nieuwe Rare-game onthuld wordt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Dit wordt de nieuwe Bananenboot, duidelijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren