1. Geen battle royale-modus in Call of Duty: Modern Warfare

Geen battle royale-modus in Call of Duty: Modern Warfare

Wellicht in de toekomst

Uit een interview met hoofd-multiplayer, Joe Cecot en gameregisseur, Taylor Kurosaki van Infinity War, is gebleken dat Call of Duty: Modern Warfare géén battle royale-modus krijgt.

Tijdens een interview van GameInformer met Infinity Ward, kwam een kijkersvraag binnen met betrekking tot een mogelijke battle royale-modus. "We houden van battle royale-spellen, maar op het moment leggen wij onze focus op een nieuwe een modus genaamd Ground War", antwoordt Cecot. Ground War is een modus waar 64 spelers met elkaar kunnen vechten op een gigantisch oorlogsgebied. Er gaan zelfs geruchten rond dat de Ground War-modus tot wel honderd man ondersteunt.

"Campaign, multiplayer, Spec Ops en battle royale, het past niet allemaal in het spel en daarom moeten we keuzes maken", gaat Cecot verder. Uit eerdere geruchten leek de battle royale-modus wel onderweg naar het volgende deel uit de Call of Duty-reeks. Uit het interview lijkt de gamemodus echter niet bij de lancering van het spel speelbaar te zijn. Wellicht wordt er achter de schermen aan gewerkt, de mannen van Infinity Ward sluiter namelijk niks uit.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ground War was altijd 9v9, snap dat het nu totaal veranderd is, maar eigenlijk qua naam niet echt een nieuwe modus.
  • Goede keuze!
    De FPS markt is al verzadigd met BR spellen, ben ook battle royale moe ondertussen.
  • Ik heb een heel sterk gevoel dat blackout dus nu toch eindelijk free 2 play word.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren