1. Geen dlc voor Octopath Traveler in de planning

Geen dlc voor Octopath Traveler in de planning

Game zou al compleet zijn

Octopath Traveler krijgt geen downloadbare content, omdat de game bij release al compleet is.

Dat melden producent Masashi Takahashi van Square Enix regisseur Keisuke Miyauchi van Acquire in een recent interview met Dengeki Online, vertaald door Siliconera. Volgens het duo was de game altijd al voor de Switch gepland, mede dankzij de prima relatie tussen Square en Nintendo dankzij de ontwikkeling van Bravely Default en Bravely Second.

Wanneer er wordt gevraagd of er dlc in de game zit, is het antwoordt van Takahashi: "We hebben niet eens gedacht over dlc. De game die uitkomt is een complete game." Ook op een New Game Plus-modus wordt negatief gereageerd door hem: "Nope, we hebben de game zo gemaakt dat hij uitgespeeld kan worden in één speelsessie. De moeilijkheidsgraad verandert wel organisch, afhankelijk van de volgorde waarop je speelt."

Over de lengte van de game. "Als je alleen door het hoofdverhaal gaat ben je zo'n 50 a 60 uur bezig. Als je alle verhalen van alle personages en optionele kerkers wilt ervaren, ben je wel zo'n 80 tot 100 uur bezig."

Octopath Traveler komt op 13 juli uit voor de Switch.

Octopath Traveler

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik heb de prologue demo uitgespeeld.
    En ja, de game wordt naar mate je verder komt weldegelijk moeilijker. Maar je kunt door slim te spelen er wel prima door heen.
    Dit gaat echt een toptitel worden naar mijn gevoel.
  • Mooi! Compleet spel voor één prijs. Het bestaat nog.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren