1. Er komt betaalde en gratis dlc naar Kingdom Hearts 3

Er komt betaalde en gratis dlc naar Kingdom Hearts 3

Geen Final Mix

Er komt betaalde en gratis dlc naar Kingdom Hearts 3. Dat heeft Regisseur Tetsuya Nomura bevestigd in een interview met het Japanse Dengeki Online.

Een gedeelte van de dlc is gratis en de ander kost geld. De gratis dlc wordt waarschijnlijk beschikbaar gesteld door middel van updates in de game en zal betreffen wat de ontwikkelaar 'als eerste afkrijgt.' De betaalde dlc wordt veel groter en is als het goed is eind 2019 beschikbaar.

Kingdom Hearts 3

De dlc’s zorgen er wel voor dat er waarschijnlijk geen final mix zal komen. Deze verscheen normaal na de originele game met extra content, maar dit wordt waarschijnlijk vervangen door grote dlc en de extra gratis content. Qua inhoud weten we dat de Critical Mode wordt ontwikkeld. Deze modus maakt de game een stuk lastiger. “We willen het niet alleen moeilijk maken, maar ook leuk en uitdagend.”, aldus Nomura.

Over de dlc’s is verder nog niet zoveel bekend, maar het feit dat de verschijnen is eigenlijk geen verrassing. De game werd namelijk de eerste week al meer dan vijf miljoen keer verscheept. Hiermee is Kingdom Hearts 3 de best verkochte game van januari 2019.

Kingdom Hearts 3 maakt volgens Wes de verwachtingen absoluut waar. Lees hier waarom de game een 8,5 verdient.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Heb de game verkocht enige echt goede aan deze game vind ik de Disney voice actors. Gameplay vind ik heel erg matig de FF voice acting vind ik van een belabberd niveau. Plus enige wat je aan het doen ben is heartless hakken. Waarom deze game een 88 gemiddelde staat is mij echt een raadsel
 • @Gamerfan31
  Klinkt alsof je alleen maar bent meegegaan met de hype rond deze game.
 • Zin in. KH 3 is de best game van dit jaar tot nu toe. Voice acting, gfx, verhaal zijn. Stuk voor stuk subliem. Gameplay is ook erg goed, vechten is clunky maar dat is ook gelijk de charme van de game. Alleen de gummi ship gameplay blijft kut.

  9,5 is het cijfer dat hij krijgt van mij.
 • @Meta_coola

  Graphics ben ik met je eens game ziet eruit als een zonnetje.

  Verhaal is vaag en vind ik zelf niet zoveel aan.

  Gameplay is verre van goed het blijft bestaan uit heartless hakken meer dan dit doe je niet.

  Vechten als dat het enige is wat je doet hoort dat veel beter te werken.

  The voice acting van de Disney characters zijn heel herkenbaar maar the Engelse voice acting van FF is echt heel matig

  Dus nee je laat je denk ik lijden door je liefde voor of FF en/of Disney. Want in dit genre zijn er veel betere titels. Maar ben blij dat jij je er wel mee vermaakt maar ik vind het vrij karig voor de 8 jaar wachten.
 • @Gamerfan31

  Nee ik laat mij niet leiden door m'n liefde van final Fantasy (sowieso komt er geen één final fantasy personage voor in dit deel ).

  Maar de voice acting van Sora, Axl, Riku, Xehanort, Ansem etc zijn geweldig.

  En zoals ik al zeg het vechtsysteem is clunky maar dat is ook gelijk de charme van de game.


  Ik wil echt niemand beledigen maar met je reactie lijk je net op oudgediende Kaassouflee.
 • @Meta_coola

  De FF acteurs zijn geweldig? Er komt geen emotie uit voort. Vergelijk het niveau van de stem acteurs eens met een God of War daar komen ze nog geen 1 procent bij in de buurt. Sora zijn voice acting is dramatisch.

  Een vriend van mij zij dat Kh de meeste overrated serie is en hij heeft gelijk. En nee dat de gameplay clunky is niet de charme. Als je 8 jaar aan een game werkt moet de combat voelen alsof je een platinum games game speelt.

  Maar ben blij dat jij je er mee vermaakt maar dit is een overrated game. En San5324 ja maar ik zie meer blinde kh fans. Maar gameplay technisch schiet het zoveel te kort.
 • @Gamerfan31

  Nogmaals sora, Xehanort etc zijn geen FF personages. En ja die voice acting is gewoon goed. En nee de kh franchise is niet overrated.
 • @Meta_coola

  Leuk dat je met argumenten komt. Correctie de voice acting van de Disney characters op pirates na is goed dat klopt. Maar de niet Disney figuren zijn geen goede voice actors. Vergelijk dit met de top voice actors daar komen ze niet in fe buurt.

  En geef eens argumenten waarom je de gameplay zo goed vind. Dus jij vind continue zelfde vijanden hakken met wat bossfights erg leuk en afwisselend?
 • @Gamerfan31

  Haha je bent net ge-metaad.. Welkom bij de groep (wanneer iedereen zegt dat iets slecht is, is hij er lyrisch positief over).
 • @san5324

  Ohja want ik ben dan ook heel erg positief over fallout 76, anthem en Destiny 2 etc. …… Not!!
 • @Meta_coola

  Om even in hiphop taal te blijven "bitch please" …
 • @san5324

  Om in de taal van waarheid te blijven. Je praat wederom bullshit.
 • @Meta_coola

  Nou het lijkt er op dat je boos wordt wanneer iemand een andere mening heeft. Je bent een game aan het verdedigen alsof niemand de andere mening mag hebben. Ik geef aan wat er mis is. En jij komt zonder argumenten aan waarom je het verhaal maar vooral de gameplay geweldig vind. Terwijl het feitelijk niet meer is dan heartless de pan inhakken met leuke Disney figuren..
 • @Gamerfan31

  Maar het mooie is ik reageerde op het artikel niet op een post onder het artikel. Mijn eerste reactie in dit artikel was op geen enkele manier een reactie op jou.
 • @Meta_coola

  Maar ik mis nog steeds argumenten waarom jij de gameplay wel zo goed vind. Terwijl het eentonig als de neten is.
 • @Meta_coola

  Kijk nu eens wat gamefan zegt voordat je weer lekker blij en bijdehand blijft doen..
 • @san5324
  Bok is op met dat stoken van je. Je voegt niks toe.

  @gamerfan
  Jou mening is geen feit. Meta vind het een leuk spel en jij niet. Dat is het leven. DEAL WITH IT.
  Mensen die kh3 leuk vinden blinde kh fans noemen. Is echt kinderachtig gedrag en getuig van weinig respect voor andere.

  Ik heb kh3 niet 😘
 • @ShadowhunterrX

  Bok op? Hoe oud ben je 12? Mond houden wanner grote mensen praten.
 • @san5324
  Ik weet niet of ik je een volwassen man kan noemen als je al tijden via het internet constant op 1 persoon moet afgeven.

  Kom lekker over games praten inplaats van dat zure gedoe.
 • @ShadowhunterrX

  Dat doe ik Helemaal niet. Ik observeerde dat iemand gemetaad werd en ik verwelkomde hem tot de groep. Is niet mijn probleem dat meta geen andere mening kan accepteren :)

  Blijft overigens weinig over als ik sommige mensen mag geloven hier … Je mag oik al niets negatiefs over rdr zeggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren