1. Geen laadtijden voor Rage 2

Geen laadtijden voor Rage 2

Naadloze ervaring

Rage 2 krijgt volgens Tim Willits geen laadtijden of schermen.

Tim Willits is medeoprichter van id Software en zegt dit in een interview met het officiële PlayStation magazine van juli. Blijkbaar wordt de game anders aangepakt dan de eerste game, waar men eerst lang moest wachten totdat hij zich in een ander landschap kon bevinden.

"We had the megatexture technology, and we had the open world, but it was really kind of two different things. It was the wasteland, and you then loaded another level, and then you were in your first person combat," zei Willits "Well, that’s all gone now. You’re just in the game. Everything is seamless, and together, and you can engage in combat the way you want. The promise of Rage is delivered in Rage 2.”

Daarnaast reageerde medeoprichter Willits eerder in een interview met Gamesindustry.biz op het Walmart-lek. Hij was juist erg blij met het lek, omdat het promotie-schema zo werd opgeschhoven. Ze hadden namelijk voor de E3 sowieso al een aankondiging gepland omdat ze zich goed wilde positioneren tegenover de Fallout 76, anders over het hoofd worden gezien op de E3.

Onze redacteur Jacco Peek heeft de game al weten te spelen op de E3. Zo zei hij: "Knallen in Rage 2 voelt zoals de laatste Doom-game, maar dan sneller. Zo snel dat het in combinatie met de pompende muziek in de achtergrond meer wegheeft van een moshpit dan een gevecht tussen twee partijen, waardoor je er een ontzettende adrenalineboost van krijgt."

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Oef, dit klinkt wel lekker.
    Nu hopen dat het werkt want ik houd wel mijn ogen open voor deze shooter.
  • Die laadtijden waren in deel 1 een groot min punt…
  • Naja denk niet dat veel mensen op fallout 76 zitten te wachten (Online) (multiplayer)
    Dus voor mij is Rage 2 zekker op me list

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren