1. 'Geen lootboxen in Call of Duty: Modern Warfare'

'Geen lootboxen in Call of Duty: Modern Warfare'

Alle content kan worden ontgrendeld door de game te spelen

Infinity Ward heeft bekendgemaakt dat er momenteel geen plannen zijn om met lootboxen te gaan werken in Call of Duty: Modern Warfare.

Joel Emslie, regisseur bij Infinity Ward, heeft op Reddit duidelijk gemaakt dat er geen plannen zijn om lootboxen aan Modern Warfare toe te voegen. Er gingen veel geruchten rond op Reddit dat de uitgever van plan was om lootboxen aan de first person shooter toe te voegen, Emslie vindt het belangrijk dat deze geruchten werden ontkracht en gaf daarom een duidelijk verklaring.

"Er worden een hoop onjuistheden en geruchten verspreid over Modern Warfare. Voor nu kan ik zeggen dat er absoluut geen Lootbox-plannen zijn in welke vorm dan ook. Alle functionele content kan worden ontgrendeld door de game te spelen", verklaar Emslie.

Lootbox Call of Duty Black ops 4

De regisseur geeft aan dat verdere informatie over Call of Duty: Modern Warfare later deze week verschijnt. Uit het bericht van Emslie is duidelijk op de maken dat er geen vorm van gokken mogelijk is bij de aankomende Call of Duty-game. Het is echter wel vaker het geval dat er bij de lancering van een game geen lootboxen aanwezig zijn, zoals bij Black Ops 4. Enige tijd na de lancering verschenen er alsnog vormen van lootboxen, het is dus nog maar afwachten hoe dit bij Modern Warfare in zijn werking gaat.

Lees hier Jacco's eerste impressie van Call of Duty: Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Let nou maar op, na 2 maanden zitten er gewoon lootboxen in. Net als blackops 4 zal dit later toegevoegd worden. Trap er niet in jongens.
  • @Grombeer
    Surprise mechanics ftw!

    Maar ik ben oprecht benieuwd of je gelijk hebt.
    We zullen zien of ze die enorme hoop aan geld mis laten lopen.
  • "momenteel".
  • Yeah right.. en na alle reviews zitten ze er plotseling in na de eerste grote update

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren