1. Geen nieuwe Dragon Ball Super-afleveringen na Broly-film

Geen nieuwe Dragon Ball Super-afleveringen na Broly-film

Dragon Ball Super: Broly nu te zien in Nederlandse bioscopen

Toei Animation, de studio van de Dragon Ball Super-anime, heeft aangegeven dat ze na de Dragon Ball Super: Broly-film voorlopig geen nieuwe afleveringen gaan maken.

Waar eerder werd gesuggereerd door Toei Animation dat ze bezig waren met het produceren van nieuwe afleveringen, wordt dit nu ontkend door de studio. Nadat de Dragon Ball Super-serie beëindigd was in 2018, kwam er een vervolg in de vorm van de film, Dragon Ball Super: Broly.

Dragon Ball Super: Broly is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ik ben vorige week eindelijk begonnen met Dragon Ball Super. Even snel doorkijken en wellicht draait deze film dan nog in de bios!
  • @Silverwolf
    Nope! Denk het niet.. het leek erop dat veel bioscopen het alleen rond dit weekend draaien. Maar misschien blijft het toch wel langer als het een succes is.
  • Vanavond naar de bios, ben benieuwd.

    Ze zullen wel een nieuwe serie maken ipv Super. Geloof niet dat ze stoppen met afleveringen.
  • @Dabilahro beste medefans,
    Even een kort update voor de geïnteresseerden: Op 4 april wordt de serie normaal terug voort gezet. Dit was informatie dat akira toryama sama in een interview op twitter bevestigde in november 2018. En er zal een nieuwe vijand in komen met een volledig nieuw verhaal en broly zou blijkbaar ook naar de series komen maar deze bron is nog niet helemaal bevestigd. Mvg timo1188

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren