1. Geen plannen om Red Dead Online-progressie te wissen

Geen plannen om Red Dead Online-progressie te wissen

Rockstar Games druk met updaten van Red Dead Online-bèta

In een tweet van Rockstar Games heeft de ontwikkelaar laten weten dat ze op dit moment geen plannen hebben om de progressie die spelers hebben gemaakt in de bètaversie van Red Dead Online te verwijderen.

Rockstar Games vertelt in de tweet dat er geen huidige plannen zijn om de progressie te wissen. Eerder maakte Rockstar Games op hun website wel bekend dat spelers rekening moeten houden met de kans dat de progressie wel verwijderd kan worden als Rockstar dit nodig vindt voor de stabiliteit van de uiteindelijke versie van Red Dead Online.

Rockstar Games gaf eerder bericht over de huidige economie in Red Dead Online die volgens de feedback van de spelers niet in balans was. Rockstar heeft hierop gereageerd met dat ze gaan kijken hoe ze het kunnen aanpassen. In de huidige tweet zegt Rockstar dat ze een nodige update hopelijk volgende week kunnen uitbrengen.

Red Dead Online

De Red Dead Online-betaversie is speelbaar voor iedereen die een kopie bezit van Red Dead Redemption 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Doen gewoon hetzelfde spelletje als met gta 5. In het begin kreeg je ook bizar weinig per missie en kreeg je zowat niets wanneer je de missie opnieuw speelde.

  Het wordt denk ik tijd om nieuwe games van rockstar te gaan boycotten.
 • @san5324
  Boycot jij er maar lekker op los dan.
 • @AWESOMEDUDE3
  Sommigen moeten nu eenmaal zeiken om het zeiken.
 • @san5324
  Ben je weer ongesteld San? Jeeez wat kun jij negatief overkomen.
 • @CyberFl

  Heeft niets met negatief te maken. Dit soort zaken zullen alleen maar stoppen (of serieus genomen worden) wanneer je de bedrijven pakt waar ze het meeste voelen, namelijk hun portomonee.

  Dat de meeste van jullie nu eenmaal zo zwak zijn kan aan mijn dikke reet roesten.
 • @san5324
  Ik ben oprecht benieuwd naar welke zaken je nu refereert. Het mogelijk kwijt raken van progressie in bèta? Het niet verliezen van progressie? of het mogelijk aanpassen van het verdien systeem in de online omgeving?

  Ik kan wel klagen dat je moeilijk doet maar dan ben ik wel benieuwd waarover precies.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ze lopen exact dezelfde stappen na die ze ook deden met de ps3 release van gta online. Zogenaamd de economie aanpassen maar pas nadat iedereen klaagde. Vervolgens de onschuld spelen door aan te geven hoe goed ze luisteren naar de gamers. Deze hele game is gemaakt voor micro transacties..

  Kijk eens hoeveel goudstaven nodig zijn om bv je pistool zwart te maken. Ieder ander bedrijf zou met de grond gelijk gemaakt worden maar rockstar ontloopt dat op 1 of andere manier omdat ze zogenaamd "eens in de 5jr een game uitbrengen ".

  Het kan me echt niets schelen wanneer ik mijn progressie kwijt zou raken.
 • @san5324

  Heeft niks met zwak zijn te maken, maar meer met niet zo'n azijnpisser te zijn die door dit soort minuscule problemen gelijk z'n plezier laat vergallen.
 • @Meta_coola San heeft zeker een punt. Het hele online gedeelte is net zoals bij Gta V een cashcow, desondanks kan het leuk zijn, maar de opzet is wel zo dat er veel geld gegenereerd kan worden.
 • @MythicZ

  Yup

  Daarom, er is maar 1 manier om dit tegen te gaan en dat is het linksch te laten liggen.
 • @MythicZ

  Maar het is geen reden om voor een boycot
 • @Meta_coola

  Persoonlijke mening .. Ik boycot wie ik wil.. Ubischoft en ea games staan daar al langer op. En die zullen niet zo snel van deze lijst gaan.
 • @Meta_coola
  hij heeft wel een punt. Je ziet aan alles dat online een cashcow moet gaan worden… 8/9 uur grinden (dus niet normaal spelen) om 1 goudstaaf te verzamelen is een debiele grind.
 • @Soon.

  Ik lag in een deuk toen ik hoorde dat je 900 uur moest grinden om te kunnen fast travelen vanuit je kamp…
 • @san5324
  Zover ik weet zijn de goudstaven voor het grootste deel optioneel, op die paintjob voor wapens na. Daarnaast kun je ook gewoon met normale dollars fasttravellen - welliswaar niet vanuit kamp maar goed.

  Ik vind overigens de ''schok" dat het weer grinden to the max is een beetje naief, zeker gezien dit bij GTAO ook al was.
  Uiteraard doen ze het voor het geld, had niet anders verwacht, manier waarop is ook niet netjes, feit is wel dat je de game gewoon nog normaal kunt spelen.

  In plaats van de kwaliteit die ze wel hebben links te laten liggen moet men gewoon geen gebruik maken van die ingame aankopen net zoals de sharkcards bij GTA. Dan wordt de boodschap ook duidelijk.
  Daarnaast zullen er op den duur vast wel weer exploits opduiken waarmee je snel geld verdient. Jammer dat het zo moet, maar beter dan een paywall in DLC vorm of season passes.
 • @AWESOMEDUDE3

  Daarnaast kun je ook alleen je paarden verzekering afsluiten met goudstaven en je honor level omlaag halen.

  Ik ben gewoon principieel bezig. Noem het eigenwijs, noem me een zeikerd… Dat interesseert me niet zoveel
 • @san5324
  Geen idee dat het voor de paarden ook geldt, dacht dat ik het niet kom omdat die dan al verzekerd was, maar dat is kwalijk. Honor omlaag halen heb je geen goudstaven voor nodig hoor, omhoog daarentegen.
  Ik kan mij voorstellen om (principieel) tegen dingen te zijn, maar je kunt daarin ook doordraaien imo.
 • @AWESOMEDUDE3

  Check voor een symbool op d'r map die rood wit is en praat met die knakker. Hij geeft aan dat je voor 5 staven je honor omlaag kunt doen..

  De laatste 4 hoofdmissies zijn gelocked aan jouw honor level…
 • @san5324
  Ongelukkig geformuleerd, om in Honor te zakken hoef je je slechts je als een klootzak te gedragen en je bent in no-time een ware outlaw.
 • @AWESOMEDUDE3

  Heb je gelijk in..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren