1. 'Final Fantasy 7 Remake niet gepland voor andere systemen'

'Final Fantasy 7 Remake niet gepland voor andere systemen'

Game komt op 3 maart 2020 uit voor PlayStation 4

Final Fantasy 7 staat niet gepland voor release op andere systemen buiten de PlayStation 4, zo laat Square Enix nogmaals weten.

Een paar dagen geleden maakte Xbox Duitsland per ongeluk een post op social media waarin stond dat Final Fantasy 7 Remake volgend jaar op Xbox One verscheen. Het bleek om een fout te gaan, en een van de teamleden verontschuldigde zich er voor.

Square Enix besloot de status van het spel aan IGN te verduidelijken: "Zoals we eerder al hebben aangekondigd, komt Final Fantasy 7 Remake op 3 maart 2020 op PlayStation 4 uit. We hebben geen plannen om het spel op andere systemen uit te brengen." De game is vooralsnog dus exclusief voor PlayStation 4 in de maak, al is nooit gezegd dat dit voor altijd zo blijft.

Final Fantasy 7 Remake

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Die komt gewoon voor de Xbox uit in 2020. Zou dom zijn om dit niet te doen.
 • @Dabilahro

  Mja Sony heeft een deal gesloten dat hij eerst exclusief naar ps4 komt. Dus ja je hebt waarschijnlijk gelijk dat ff7 naar Xone komt in 2020 maar.. niet in maart.
 • @Meta_coola

  Precies.
 • Net als toen met TR op de X1. Toen waren er in het begin ook geen plannen m.b.t. het releasen op andere platformen. Media praat.
 • @Piet S.

  Ja dik een jaar later kwam hij pas uit voor de ps4. FF7 op de Xone? Oh zeker dat hij uitkomt voor de Xone maar niet tegelijkertijd met de release van de ps4 versie.
 • @Meta_coola

  Nee, inderdaad op een later tijdstip.
 • Ik kan me de aankondiging nog herinneren, en die playstation dude zei letterlijk dat ie game iets van een maand exclusive was voor playstation

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren