1. Geen Red Dead Redemption 2 singleplayer-dlc gepland

Geen Red Dead Redemption 2 singleplayer-dlc gepland

“Wij zijn momenteel voor 100% gefocust op online"

Rockstar Games sprak laatst over dlc voor Red Dead Redemption 2 in een interview met VG/247. Hieruit blijkt dat er voorlopig geen singleplayer-dlc naar de westerngame komt.

Rockstar zegt zich volledig te richten op het online component: “Wij zijn momenteel voor 100% gefocust op online, omdat er zoveel te doen is en we hopen alles dat een speler leuk kan vinden aan singleplayer in de online wereld te brengen”. Tarek Hamad, online producer bij Rockstar, zegt dat ze houden van singleplayer-games en dat hij hoopt dat dit ook blijkt uit de grootte van het verhaal en het epiloog.

Hij vertelt dat hun ambities voor de singeplayer ontzettend hoog waren en dat die voor de multiplayer net zo hoog zijn, “en met Red Dead Online blijven we bouwen en uitbreiden om de wereld te evenaren die we hebben gecreëerd voor het verhaal van Red Dead Redemption 2, niet alleen met de rollen maar ook andere activiteiten, nieuwe willekeurige evenementen, personages om te ontmoeten en nieuwe manieren om met de wereld in contact te komen,” aldus Hamad.

De nieuwste update van Red Dead Redemption 2 is de Frontier-update.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Singleplayer was ook extreem langdradig. Dacht de game eindelijk uitgespeeld te hebben blijkt er ook nog een lange epiloog achteraan te komen. Die moet ik dus nog een keer doorspelen om hem echt volledig uit te spelen.
 • PS360 > PS4XBOXONE

  Bij Rockstar, maar ook bij andere studio's imo.
 • Tuurlijk is er geen DLC gepland. Met online valt er meer geld te verdienen.
 • Aan Eén kant jammer. Maar aan andere kant ik geniet echt zwaar van RDO zeker sinds de roleplay update. En als ik dit interview moet geloven gaan echt grote plannen hebben met de role play.
 • Grootste snoozefest van dit decennia. En Rockstar doet er dus nog een schepje bovenop.
 • @Jelster

  Het was een snoozefest tot aan de roleplay update. Sinds dat je voor een bounty hunter, Trader of collector kan spelen is het echt een geweldige ervaring.

  En dan moet je nagaan ik ben totaal geen multiplayer gamer, maar ik leg dragon quest, final Fantasy of Assassin's creed etc. direct weg als m'n vrienden online komen envragen of ik rdo wil gaan spelen. Dus rdo moet iets goed doen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren