1. Death Stranding is goud gegaan
Death Stranding
39% hot!
4 members volgen dit
6 members willen dit
5 members hebben dit

Death Stranding is goud gegaan

Gebruikers hebben tevens geen PlayStation Plus nodig voor online-gameplay

PlayStation-Gebruikers hebben geen PlayStation Plus-abonnement nodig om Death Stranding online te spelen. Verder is Death Stranding goud gegaan, zo meldt Hideo Kojima via zijn Twitter-kanaal.

Hideo Kojima heeft via zijn Twitter gemeld dat Death Stranding een ‘gold master approval’ heeft, dit betekent dat de game officieel af en klaar voor productie is. Dit betekent echter niet dat er geen updates of patches gaan komen in de toekomst. Verder bedankt hij iedereen die betrokken is bij het creëren van de game, evenals alle fans die het project ondersteund hebben.

Tijdens de PlayStation: State of Play-livestream is laatst een limited edition van de PS4 Pro bekendgemaakt met een Death Stranding-thema en op eenpre-order pagina is op een afbeelding van de doos iets opvallends te zien. Hier staat het volgende; “Een betaald PlayStation Plus-abonnement is nodig voor online multiplayer. Apart verkocht. “Death Stranding” heeft geen PlayStation Plus-abonnement nodig.” Spelers hoeven dus geen PlayStation Plus-abonnement aan te schaffen om Death Stranding online te spelen, net als bij games zoals Fortnite en Apex Legends.

Bekijk hieronder de lanceervideo van de limited edition Death Strand PS4 Pro.

Death Strandings komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Twijfel nog of ik deze ga pre orderen. Valt weinig van te zeggen of dit iets word.
 • @Real13

  Ik ook, deze game is zo gehyped, dat hij alleen maar tegen kan vallen heb ik het idee. Hoop eerst een demo te kunnen spelen.
 • @Monojaxx

  Dit gaat zekers iets speciaals worden, zal wel boven de 9 scoren op elke game site. Ziet er wel speciaal en creepy uit. Een mix van metal gear solid en PT, kan alleen maar goedkomen. En ze gebruiken de engine van jullie Nederlandse trots guerrilla games.
 • @CyberFl
  wat een overdreven reactie. Ik was al niet hyped omdat ik t niet begreep wat we nou mogen verwachten. En gameplay liet eerst lang op zich wachten. Na de gameplay is de algemene verwachting al wat getemperd. Het zou me hoogst verbazen als deze game nu vrijwel overal 90+ gaat scoren. Of is je reactie sarcastisch?
 • @xevulutionx

  Het gaat boven de 9 scoren mark my words.
 • @CyberFl
  Kunnen we hier geen weddenschap op zetten van 50 euro? En dan het metacritic gemiddelde van de pers aanhouden op 14 dagen na release. Dat is snel verdiend dan toch? Pm ff
 • @xevulutionx

  Ik ga het nu dus ook in de gaten houden he… :'-)
  @CyberFl overdrijft wel lekker m.b.t. die Kojima zeg…
 • @Piet S. Ik denk niet dat hij jou kan overtreffen met het kont likken van Nintendo.
 • @Liquidshake

  Hij overtreft mij in ieder geval wel met het zuigen van zichzelf. :)
 • @Piet S.

  Touché😂
 • @Monojaxx

  Actie - reactie! :P
 • @Liquidshake


  Wat een taal😧, ga je mond spoelen! De jeugd van tegenwoordig…tijd op de dienstplicht weer in te voeren.
 • GAAAAAAAAAP

  Made by Idiot Kojima 1000000x gezien voor je uberhaupt het spel de settings heb aangepast
 • @Zorewin grapjurk
 • @disar

  Je kunt het niet geheel ontkennen natuurlijk. De beste man ik best vol van zichzelf… :P
 • @Piet S. die man heeft ook veel betekend voor de gameindustrie Dan zit er wel een kern van waarheid in.
 • @Liquidshake

  Welke hoogstaande franchises heeft hij allemaal op zijn naam staan?
  Ik kan alleen MG(S) opnoemen. Mocht het daadwerkelijk alleen die ene zijn dan vind ik 'veel betekend voor de gameindustrie' nogal overdreven…
  (Ik zeg hiermee niet dat het niet klopt wat je zegt he, ik ben gewoon benieuwd.)
 • @Piet S.

  Naar mijn mening heeft Eiji Aonoma ook veel betekend voor de Game Industrie, en die is eigenlijk enkel bekend van de Zelda franchise. (Omdat hij aan niks anders gewerkt heeft sinds Ocarina of Time)
  Waarom Kojima zoveel zijn naam stopt in dingen, is puur omdat hij ook meer doet. Hij schrijft, regisseert, creative director, produceert, etc.
  Of iemand als Hironobu Sakaguchi, man achter Final Fantasy, die veel betekent heeft voor de industrie. Shinji Mikami idendito met betrekking tot Resident Evil.

  MGS heeft ook veel invloed gehad op de industrie, dus ja.
 • @Ardyn

  Nah, dat vind ik toch anders. Aonuma is sinds de N64 op alle Zelda projecten gezet door Nintendo (projectleider), hij is dan ook geen bedenker van nieuwe IP’s/franchises.
  Die taak ligt bij Miyamoto. Hij is o.a. de geestelijk vader van Mario, DK, Zelda, Star Fox, F-Zero, Pikmin, etc. Dat zijn toch wel franchises (de meeste dan) om over naar huis te schrijven. Echter zie je zijn naam alleen voorbij komen in de credits van games en verder niet, terwijl hij (in mijn ogen) heel veel recht heeft om met de eer te strijken.

  Verder zijn FF, RE & MG(S) zeker goede franchises, maar sommige mensen overdrijven gewoon over de “goddelijkheid” van Kojima. Ik brandt de beste man dan ook liever niet af, maar als er ook maar gehint wordt naar dat hij zijn eigen naam wel heel graag en veelvuldig gebruikt in games, dan komt het defensiefront direct in actie.

  Ik ben het verder wel met je eens: Ere wie ere toekomt (maar hou het bij en bij).


  Goede en nette reactie trouwens! :)
 • @Piet S.

  Hij heeft de bar hoger gezet op gebied van filmisch gamen, en elke game dat onze vriend Kojima heeft gemaakt, waren allemaal klassiekers. Als dit op de switch uitkwam, sprak je er zoals gewoonlijk zeer positief over.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren