1. Geen tutorials in Anthem-demo

Geen tutorials in Anthem-demo

Anthem-producer legt uit wat te verwachten voor demo

In een tweet van Mark Darrah, producer van de aankomende Anthem-game heeft hij kort uitgelicht, wat spelers kunnen verwachten bij het spelen van de Anthem-demo.

In de tweet van Darrah legt hij uit hoe de demo gaat verschillen van de uiteindelijke volledige game. Onder andere beginnen de spelers met de demo middenin de game zonder enige verdere tutorials. In de demo wordt één verhaallijn verteld, waarbij balans van de game anders wordt. Voor pc-spelers van de demo zijn bepaalde vlieg-controls met de muis verbeterd. Bekijk hieronder de tweet met uitleg van Mark Darrah.

Anthem

Er komen twee demo's van Anthem uit. De eerste is voor VIP-spelers en is vanaf 25 januari tot en met 27 januari te spelen. Mensen die de game hebben gereserveerd of lid zijn van EA Access of Origin Access, krijgen toegang tot de VIP-demo.

Een week later, van 1 februari tot en met 3 februari, kan iedereen aan de slag met de demo van Anthem.

Anthem komt op 22 februari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Hijs al aan het downloaden. Zin an vrijdag
  • Toch wel benieuwd. Mn interesse is wel danig omlaag gegaan sinds eerste beelden. De voor mij niet mega overtuigende speelsessies die laatste weken waren vrijgegegeven zorgden hiervoor. Maar wil t zelf graag even proberen.
  • Ben benieuwd naar deze vrijdag, net gedownload.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren