1. Geen verschil in schade met verschillende wapens Anthem

Geen verschil in schade met verschillende wapens Anthem

En nieuwe patch fixt PS4-crashes

Reddit-gebruiker YeetLordSupreme heeft een ontdekking gedaan in Anthem. In zijn thread vertelt hij dat schade-indicatoren niks schijnen te betekenen en het beste wapen uit de game je beginwapen blijkt te zijn.

De wapens die YeetLordSupreme heeft gebruikt voor zijn test zijn de level 1 Common Defender Rifle en de level 45 masterwork Ralner's Blaze rifle. Hij kwam erachter dat de Common Defender Rifle in theorie 286 punten schade aanricht en de Masterwork Ralner's Blaze rifle 1184 punten. Het zou dus zo moeten zijn dat een vijand sneller verslagen is met de Masterwork Ralner’s Blaze rifle. In de praktijk blijkt dit echter niet het geval. Waar de Masterwork Ralner’s Blaze rifle zes schoten nodig heeft om een vijand dood te maken, heeft de Common Defender Rifle er vier nodig.

Anthem

De Reddit-gebruiker sluit het verhaal af met twee eventuele conclusies. Of de schade-indicatoren maken niks uit in de game, of er is sprake van een aantal bugs dat nog verholpen moet worden. En dat zouden niet de enige bugs zijn. Zo hebben Playstation 4-gebruikers last gehad van uitvallende consoles door de game.

uitvallende PS4-consoles

Gelukkig is EA al druk bezig met een oplossing vinden voor dit probleem. 12 maart komt er sowieso een update uit voor de game, maar waarschijnlijk zit de oplossing voor de uitvallende consoles hier nog niet bij. Er worden wel andere dingen toegevoegd en opgelost. Zo krijgen spelers boven level 30 geen gewone en ongewone items meer uit lootboxen en komt er een respawn timer, zodat spelers niet hoeven te wachten tot een teamgenootje ze weer tot leven brengt.

BioWare ligt recent onder vuur door de problemen met Anthem. Naast uitvallende PS4-consoles verd ook de loot drop rate verlaagd zonder melding. Dit laatste werd weer opgelost met een update. Al met al zijn we nog niet heel enthousiast over Anthem. Lees in de review waarom.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • ja, ik kom terug op mijn mening, het is gewoon een kut-game.

  Ik ga weer terug naar Destiny!
 • @Soon.
  Destiny is niet veel beter dan Anthem
 • Ben ik nou gek of zit er wel een verschil in:
  Common Defender Rifle 1184 schadepunten, 4 keer schieten (dus 4736 schadepunten).
  Masterwork Ralner’s Blaze rifle 286 schadepunten, 6 keer schieten (dus 1716 schadepunten).

  Dan klopt het gewoon niet met de hoeveelheid schade, maar de een richt dan toch wel degelijk meer schade aan dan de ander. Je zou dan met die Rainer ongeveer 17 keer moeten schieten om dezelfde schade aan te richten als met die andere.
 • @Luigi1985 We hadden ze ff omgedraaid :)
 • @Jack O

  Haha ok.
 • Het is een game ass service spel.
 • Dit is toch echt wel de meest bizarre fout tot nu toe… Het grinden naar betere gear is het fundament van dit genre games, en zelfs dat hebben ze blijkbaar niet voor elkaar.
 • @Gaaiz het enige wat klopt aan dit spel zijn de javalins, en de graphics, en daarbij moet ik wel weer zeggen dat de wereld beetje eentonig uitziet.
 • @Dutchy_d
  de gameplay is goed, alleen alles eromheen is kut… hoorde ook al dat de verkoopdoelstellingen niet gehaald zijn, dus ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dat er iets gaat veranderen.
 • Haha, kan er óók nog wel bij 🤣
 • Kut game zonde had veel potentie in mijn ogen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren