1. GeForce Now krijgt Ubisoft-games, verliest titels van Warner Bros. en anderen

GeForce Now krijgt Ubisoft-games, verliest titels van Warner Bros. en anderen

Verliest andere titels

Video game-streamingservice GeForce Now heeft alle Assassin’s Creed en Far Cry-games toegevoegd aan diens bibliotheek. Dat heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt.

De Franse ontwikkelaar en uitgever uit zijn volledige steun aan GeForce Now door alle games uit de populaire franchises aan de service toe te voegen. De games zijn vanaf deze week beschikbaar op GeForce Now. Wel gaan er ook de nodige games van de dienst van Nvidia verdwijnen. Zo gaan alle games van Warner Bros., Xbox Game Studios, Codemasters en Klei Entertainment van GeForce Now verdwijnen.

Eerder vertrokken al andere ontwikkelaars en uit de service, zoals 2K Games, Epic Games, Bungie, Bandai Namco. De reden hiervoor was, omdat de uitgevers nooit officieel toestemming gegeven voor de ondersteuning van hun games na de bètaperiode.

GeForce Now lanceerde in februari officieel na een lange bèta.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Jammer dat er zo met Geforce now word om gesprongen. Black Desert online en Destiny spelen echt lekker weg via geforce now zolang je maar PVE spul doet.
  • The Division 2 draait als een zonnetje op mijn kleine laptopje. Bizar fijne ervaring.
    Alleen het opstarten duurt de eerste keer bij een game echt veel te lang. Voor de rest dik tevreden met de dienst.
  • De nieuwste games draai ik niet op mijn laptop, ik hoop dus echt dat er binnenkort verandering komt in de situatie rondom GFN en de developers. Zo niet dan hoop ik dat er snel een heel goed alternatief komt buiten Shadow en GFN om. Geen zin meer om mijn PC te vernieuwen, betaal liever voor een goede clouddienst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren