1. Speciale Cyberpunk 2077 Xbox One X-console bevat geheim bericht

Speciale Cyberpunk 2077 Xbox One X-console bevat geheim bericht

Dankwoord alleen zichtbaar in uv-licht

Op de speciale Xbox One X-console gebaseerd op Cyberpunk 2077 hebben fans een geheim bericht gevonden.

Op de achterkant van de console staan de woorden Uniform, Victor, Mike en Echo afgebeeld in een lijst. De eerste letters van de vier woorden vormen 'UVME'. Op Reddit heeft men achterhaald dat daarmee wordt bedoeld dat men een uv-licht op de console kan schijnen voor een geheime boodschap.

Hoewel fans eerst verwachtten dat het onderdeel was van een AR-game rondom Cyberpunk 2077, bleek het uiteindelijke resultaat een stuk simpeler te zijn. Door een uv-licht op de console te schijnen, kan men in het Engels de zin "veel talen, één boodschap" lezen, met vervolgens in vijftien verschillende talen een dankjewel.

Eerder werd al aangekondigd dat de Night City-livestream rondom Cyberpunk 2077 is uitgesteld naar 25 juni. Dan wordt er meer getoond van de langverwachte nieuwe game van CD Projekt Red. Het spel komt op 17 september uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, en later ook op Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • In alle hype naar deze game toe heb ik deze versie ook erbij aangeschaft omdat ie best scherp geprijst stond. De details van de console zijn best tof, ook de groenige hdmikabel. Zo eens even kijken naar die boodschap.
 • Ik zou nu geen Xbox One X meer kopen, over een half jaar is next gen gelanceerd. Het is voor mij even wachten op de XSX, PS5 of een PC upgrade, dus waarschijnlijk speel ik de game in oktober of november. Ik wil eerst weten welke voordelen de platformen ten opzichte van elkaar hebben en dan een keuze maken. Een PC upgrade lijkt mij het meest logische, maar ook hier is het even wachten op AMD en Nvidia en wat ze in September gaan aankondigen.
 • @CerandoX.nl
  dacht ik eerst ook al is het mn derde xsx maar ik ga ervan uit dat je over een half jaar nog vrij eenvoudig 200 voor een gelimiteerde versie terugkrijgt. Of ik trap de normale versie dan weg.
 • @xevulutionx
  Je derde?! Dat je deze special edition haalt snap ik nog wel, maar waar komt de ander vandaan. (Al moet ik zeggen dat ik ook een One X en One S heb staan..)
 • @Gaaiz
  Het is eigenlijk best ernstig want ik heb ook nog 1 gewone one en nog een one s…
  Maar heb een scorpio versie in de woonkamer staan waar ik meestal op speel. De Cyberpunk versie gaat naar zolder waar ik een gamekamer/fitnessruimte heb gemaakt. Die staat daar dan bij de ps4pro en ander spul. De laatste One X staat bij mn vriendin. De One S staat weer hier in huis in een van de slaapkamers voor de oudste zoon van mn vriendin. De gewone One (een witte) zit in een doos ergens.
  Ik gok dat ik bij launch series x de oude One en de gewonere One X (of beter de S) weg ga doen want nu loopt t overdreven op.
 • @xevulutionx
  Haha, wow! Ja, da's wel een hoop. Hier "slechts" een tv met een One X / Switch en een andere TV met een One S / PS4. Maar nog geen kids die ook gebruik willen maken van een console. Althans.. wil wel.. maar heeft geen idee wat hij doet en maakt de boel stuk/plakkerig.
 • @Gaaiz
  haha ja dat is toch ook een mooie verzameling.
  Ik verzamel zelf sowieso wel consoles dus haal meestal wel alles in huis en ben bezig om alle generaties een beetje in een kast te bouwen. Maar ik moet daar wel keuzes maken want sommige consoles tellen niet echt erg mee voor mij omdat ze nauwelijks gereleased zijn hier.

  Dat over de boel stuk maken… ja dat ken ik, de jongste is 4 en die mag alleen onder toezicht met de wii of wiiu spelen (iig wii games). Het is vaak een wonder als speelgoed een week overleeft.
 • @xevulutionx
  Cloud Gaming is voor jou een uitkomst denk ik.
 • @xevulutionx

  Cloud gaming.
 • @CyberFl @cerandox.nl
  Ja zal er ooit vast iets meedoen maar zoals ik aangaf verzamel ik de boel ook. Cloudgaming haalt dat aspect voor mij wat weg.
 • @xevulutionx

  kom ik aan met mijn super overwogen keuze om te wachten op prijsverlagingen bij consoles. Ik haal echt 1 hoogstens twee consoles per generatie. Een console dubbel hebben doe ik sowieso al niet aan. Mijn redenering ; je kunt zo'n ding gewoon oppakken en verplaatsen, ik ga voor de luxe om dit niet te hoeven doen geen honderden euro's neertellen. Vind ik serieus zonde ook, besteed dat geld liever een extra games of duurdere controllers. Maar goed, jij spaart ze, das weer een ander verhaal ;)
 • @benjaminben
  ja ik snap je punt, ik heb bepaalde dingen ingebouwd, zeker beneden haal ik niet ff een console weg om die te verplaatsen. Maar iedereen gaat er op zn eigen manier mee om.
 • @xevulutionx
  Hahaha jij hebt in je eentje gewoon meer Xboxen dan er in heel Japan dagelijks worden verkocht :P
 • @Snuivert
  lol dat zou zomaar kunnen! iemand moet toch die verkopen goedmaken:D
 • @xevulutionx

  Gelukkig! Ik dacht dat mijn dochtertjes uniek waren in hun soort.
 • @TommieNL
  haha ik probeer m steeds uit leggen dat als hij zo met spullen omgaat Sinterklaas en de Kerstman kleiner goedkoper speelgoed geven. Na wat bijdehandte wedervragen en handige antwoorden hoop ik ook na gister weer dat hij het gaat snappen. Ik vrees alleen dat t nog wel even duurt :D
 • Voel de hype nog niet voor de game. Maar ik ga de game zeker proberen wie weet kan op een positieve manier verassen en anders verkoop ik hem door voor 45 euro. Maar er hebben meer games mij positief verrast

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren