1. Geheim spandoek en logo gevonden in Crash Bandicoot 4

Geheim spandoek en logo gevonden in Crash Bandicoot 4

Hoop voor de toekomst

Een fanatieke Crash-speler heeft een verborgen logo gevonden in Crash Bandicoot 4. Daarnaast heeft het Twitter-account van de game een video gedeeld met een interessant spandoek.

Een fanatieke speler heeft een geheim logo in het vierde deel van Crash Bandicoot gevonden. Het logo kan enkel op worden gemerkt door spelers die de game voor 106% hebben uitgespeeld. Vanzelfsprekend zet deze vondst mensen aan het denken en barst de speculatie over een mogelijk vervolgdeel los.

Het officiële Twitter-account van Crash Bandicoot doet er nog een schepje bovenop door een korte video te delen van de buideldas. Op de achtergrond van de video is een spandoek te zien waar de woorden 'Wumpa League' op geschreven staan.

Het is nog onduidelijk of er werkelijk gehint wordt naar een nieuwe Crash Bandicoot-game, maar het speculeren kan in ieder geval beginnen. Wellicht wordt er nieuw leven geblazen in Crash Bash, of kunnen we in de toekomst aan de slag met een nieuw Crash Team Racing-deel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren