1. Geheime Divsion 2-baas pas na twee maanden ontdekt

Geheime Divsion 2-baas pas na twee maanden ontdekt

Mede door hints van een ontwikkelaar

The Division 2 zit vol met geheime loot en bazen en de één is moeilijker te vinden dan de andere. Zo is er pas twee maanden na de release van de eerste dlc een geheime baas ontdekt.

Trick Dempsey, mede-ontwikkelaar van The Division 2, was tijdens een wekelijkse Ubisoft/The Division2-stream benieuwd of iemand de eindbaas al gevonden had. Op Google vond hij namelijk geen hints of video's die erop wezen dat deze al ontdekt was. "Ik zie niks, helemaal niks, geen aanwijzingen of wat dan ook dat hij is gevonden", vertelt Dempsey. Reden genoeg voor de ontwikkelaar om een aantal hints van de geheime eindbaas los te laten.

De eindbaas is te vinden in de Manning National Zoo-missie, maar was blijkbaar iets té goed verstopt. "Hij is er écht, ik heb hem zelf getest, sterker nog, ik heb het net nóg een keer getest omdat ik aan mezelf begon te twijfelen. Man man man, wat is hij moeilijk te vinden, maar het is het zeker waard", zegt Dempsey. Hij geeft de kijkers vervolgens een tip om de baas te vinden. "De tip die ik de kijkers wil meegeven, is dat wanneer in een missie zit en er komt een moment waarop je bijna een voetbalveld lang niks hoeft te doen, is er meestal wel iets verstopt", aldus Demspey.

Nog geen twee uur na het vrijgeven van de hint, dook er een video op Reddit op waarin de baas werd ontdekt. De eindbaas gaat onder de naam The Agony en is zwaar bepantserd. Spelers dienen een aantal bijenkorven kapot te schieten en moeten vervolgens naar het bijen- en vlinderverblijf gaan om de baas te voorschijn te laten komen.

Behoefte aan The Division 2 tips en tricks? Lees ze hier.

The Division 2 is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren