1. Geheime pokémon ontdekt in Sword en Shield-trailer

Geheime pokémon ontdekt in Sword en Shield-trailer

Wie is deze pokémon?

In de nieuwste trailer van Pokémon Sword en Shield worden drie nieuwe pokémon onthuld door Nintendo. Een alerte fan heeft echter een vierde pokémon gevonden.

Inde trailerdie Nintendo naar buiten heeft gebracht werd een hoop nieuwe informatie vrijgegeven. Ook werden er drie nieuwe pokémon onthuld. Het gaat hier om Alcremie, Rolycoly en Duraludon. Verder werd Gigantamaxing geïntroduceerd, wat pokémon niet alleen groter maakt, maar ook een andere vorm geeft. Eerder werd dynamaxing al aangekondigd.

Naast deze onthullingen lijkt er een geheime verassing verstopt te zijn in de trailer. In het begin van de Gigantamaxing-video zien we Chairman Rose, een nieuw personage in de reeks, een Pokéball gooien. Wanneer het beeld stil wordt gezet op precies het juiste moment, is er glimp te zien van een vierde nieuwe pokémon.

Nieuw pokemon

Om welke pokémon het hier precies gaat is nog niet met zekerheid te zeggen.

Check de nieuwste trailer van Pokémon Sword en Shield hieronder.Om wat voor type pokémon denken jullie dat het hier gaat?

Pokémon Sword en Shield is vanaf 15 november 2019 in Nederland te verkrijgen voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Ik zie de aankondiging wel verschijnen. Tot nu toe vind ik de design van de Pokémon wat tegenvallen. Ik vind alleen corvaknight en de starters tot nu toe tof. Maar we zullen zien wat de rest brengt!
  • Ik kan de designs van de pokemon nog niet echt waarderen..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren