1. Gelekte Red Dead Redemption 2-gameplay-beelden

Gelekte Red Dead Redemption 2-gameplay-beelden

Stand-off tussen Arthur Morgan en wetshandhavers

Via Reddit zijn korte gameplay-beelden geplaatst van Red Dead Redemption 2. In de video zien we een korte stand-off tussen Arthur Morgan en groepje wetshandhavers. Red Dead Redemption 2 is vanaf deze vrijdag verkrijgbaar. Rockstar Games heeft nog geen reactie gegeven op de gelekte beelden.

Reddit-gebruiker AffrXO lekte de beelden van de nieuwe western-game, hoe Rockstar hier op gaat reageren is nog niet duidelijk. Lees op InsideGamer de Road to Red Dead deel één en deel twee. Lees ook de preview van Dennis over de game. Red Dead Redemption 2 komt aanstaande vrijdag op 26 oktober uit voor de PS4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik zag hem al op internet voorbij komen, en de hoeveelheid 'pc liefhebbers' die gal lopen te spuwen is ongekend. Trieste bedoeling met alle misgun.

  Ik hoop overigens wel dat je kan kiezen tussen auto-aim of zelf free-aim.
 • Ziet er leuk uit; kan niet wachten tot vrijdag!

  Wel één dingetje: het zou realistischer zijn als je Wanted-level verdwijnt als je alle ooggetuigen uit de weg hebt geruimd…
 • @Gewoonfox
  Zou het niet realistischer dat de bounty pas verdwijnt wanneer de handhavers met het geld terugkeren of met de dader? Want als alle handhavers dood zijn loopt de bounty in principe toch gewoon door?
  Of je moet er inderdaad voor kunnen zorgen dat er nooit geen ooggetuigen zijn, dan zou er geen sprake moeten zijn van een bounty.
 • … Geen idee wat je probeert te zeggen 😊

  Ik begrijp dat het een game is en dus niet 100% realistisch kan zijn, maar vond het in GTA 5 ook al storend dat als je iemand in the middle of nowhere vermoord, zonder ooggetuigen je soms toch een Wanted-level kreeg. Had gehoopt dat dit zou veranderen met RDR2, zodat je acties alleen consequenties hebben als ze worden gezien door anderen.

  Desalniettemin ga ik verslaafd aan deze game worden 😊
 • @Gewoonfox Goed kijken! In de mini map kun je zien dat hij al een heel kamp uitgemoord heeft en dat er local sheriffs komen om je te ondervragen over de situatie voordat je echt 'wanted' bent. Hij is voor het schieten nog in een 'interrogating' fase. Ben benieuwd of het idd is zoals je het zegt.
 • @mightybundy

  Klopt, waarschijnlijk wordt hij al gezocht door de sheriffs (vandaar de interrogation), maar zodra hij ze alle drie vermoord stijgt zijn bounty. Dit is vreemd, want er zijn toch geen ooggetuigen meer?
 • Dit wordt GOTY Hands Down…Sorry Spiderman! en BO4

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren