1. Update: Hitomi en Lei Fang komen naar DOA 6

Update: Hitomi en Lei Fang komen naar DOA 6

Ook nieuwe stage met gigantische octopus te zien

Koei Tecmo heeft een trailer uitgebracht voor Dead or Alive 6 waarin Hitomi en Lei Fang worden onthuld. Daarnaast wordt er een kijkje gegeven voor een nieuwe stage voor DOA 6.

Origineel bericht: Gelekte screenshots lijken Dead or Alive-personages Hitomi en Lei Fang te introduceren voor Dead or Alive 6. De screenshots kwamen aan het licht nadat ze te vroeg waren geplaatst op een website.

Koei Tecmo kondigde eerder al aan dat nieuwe personages voor Dead or Alive 6 tijdens Gamescom worden onthuld. Echter zijn er voortijdig screenshots van vermoedelijk de nieuwe personages verschenen op de Franse gamenieuwswebsite Playscope. Kennelijk heeft de website voor de toegestane datum de afbeeldingen online gezet. Ondanks dat ze kort na het publiceren van de afbeeldingen offline werden gehaald, circuleerden ze al rond op het internet.

In de screenshots is te zien dat zowel Hitomi als Lei Fang in meer traditionele vechtkledij te zien is ten opzichte van voorgaande Dead or Alive-games. Koei Tecmo zegt ook een bewuste keuze hierin gemaakt te hebben.

Het is niet de eerste keer dat beide personages in een Dead or Alive-game zullen verschijnen. Hitomi verscheen voor het eerst in 2001 in Dead or Alive 3, terwijl Lei Fang al vanaf de eerste DOA-game beschikbaar was al vechter.

Hitomi
Lei Fang
Hitomi DOA 6
Lei Fang DOA 6
Hitomi Lei Fang DOA 6
Lei Fang Hitomi DOA 6

Naast de personages wordt er in de screenshots ook een nieuwe stage getoond voor de game. De stage geeft de indruk een piraten-thema te hebben met goudstukken op de grond en een reusachtige octopus. Deze octopus lijkt spelers te kunnen grijpen wanneer ze te dichtbij komen of er tegenaan worden geworpen.

Stage DOA 6
DOA 6 Stage
DOA 6 Octopus
Octopus DOA 6

Eerder maakte Yohei Shimbori, de game director van Dead or Alive 6, bekend dat de focus werd gelegd op het natuurlijker willen maken van de physics van de game. Daarnaast was het van essentieel belang dat de game minder geseksualiseerd zou worden.

Dead or Alive 6 verschijnt begin 2019 op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • *Dit komt onder andere tot uiting in de kledij waarin Hitomi, Lei Fang en Kasumi in verschijnen*

    Kasumi's standaard zit gewoon nog in DOA6, staat in dezelfde gedeelde interview. Hitomi's Judo kleren zaten ook al in eerder DOA delen. Niet dat Hitomi's standaard kleren over de top waren. Lei Fang had gewoon een Cheongsam aan… Ze is Chinees XD. Met DLC gaan de Sexy kleren toch gewoon komen. Het is even een outrage group rustig te houden. Die bij de DOA beach spelletje helemaal los gingen.

    Het gaat om overdreven soft engine functies waar het meer om draait. Zoals schudden met je PS4 controller of DOA mode. Je kon ook alles gewoon uitzetten. Dus het is helemaal niks nieuws :).
  • @ShadowhunterrX Je hebt helemaal gelijk. Dit heb ik verkeerd gelezen. Ik heb het direct aangepast. Bedankt voor de feedback.
  • Hopelijk wordt de netcode in DOA6 wel verbeterd, anders heb ik er al geen zin meer in

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren