1. Animal Crossing: New Horizons-trailer verwelkomt je op het eiland

Animal Crossing: New Horizons-trailer verwelkomt je op het eiland

Game is vanaf vrijdag verkrijgbaar voor Switch

Er is een nieuwe trailer van Animal Crossing: New Horizons uitgebracht.

De trailer heet 'Jouw eiland, jouw leven!' en toont hoe spelers hun nieuwe leven opbouwen op een eiland. Zo wordt er een tent opgezet, gevist en natuurlijk gewinkeld.

Animal Crossing: New Horizons is vanaf vrijdag verkrijgbaar voor de Switch. In de game arriveren spelers op een onbewoond eiland, dat ze helemaal inrichten naar eigen smaak. Gedurende het spel komen diverse nieuwe inwoners naar het eiland.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit lijkt in ieder geval de eerste echte top game van Nintendo van dit jaar te zijn.
  Hopelijk snel een general Direct, waarin nog meer top games voor dit jaar bekend gemaakt worden! :)
 • Ik blijf mij verbazen dat dit zo hoog scoort en zo geliefd is bij de mensen. Ik vind een game waar je in nauwelijks een doel hebt nooit zo leuk om te spelen. En ik snap ook niet wat mensen leuk aan deze serie vinden

  Maar ik ben blij dat deze game vrijdag uitkomt en Nintendo zich kan gaan focussen op andere titels. En hopelijk hebben ze nog wat leuks voor dit jaar. En ligt de focus niet teveel op ports en oude 3rd party games. Maar ligt de focus in de nieuwe direct vooral op nieuwe first party titels.
 • @smaakmaker

  Kaas, ik denk dat het meer ligt aan het feit dat het een ontspanningsgame is. In veel games moet je dingen; je moet een verhaallijn volgen, je moet vijanden afmaken, je moet persé die oersaaie turret- en escortmissies doen. Je wordt vaak continu opgejaagd in games en altijd hangt er een bepaalde druk over je. Mensen moeten al genoeg in hun dagelijkse leven en vinden het soms heerlijk om dit even niet te hoeven.

  Daarom zoeken veel gamers af en toe een game waarin je niets echt moet, waarin je gewoon lekker je eigen gang kan gaan. Maar ook exploratie, creatie en socialisatie zijn belangrijke aspecten die héél véél mensen aanspreekt. Deze gameplay-elementen zijn dan ook de grote reden waarom Stardew Valley, Minecraft, Harvest Moon en dus ook Animal Crossing zo populair zijn. Mensen houden er van om werelden om een eigen gemak te verkennen en met hun eigen creativiteit te verrijken. Daarbij zijn het ook nog eens werelden die continu verrassingen beiden, waardoor constant hetzelfde doen niet stoort.

  Je moet ervan houden, maar dit geldt voor praktisch alles dat het leven te bieden heeft. Ik vind dit soort games erg tof, en ben een Harvest Moon en Stardew Valley fan van het eerste uur. Het enige dat mij wat stoort (deze mening deel je wellicht) is dat Nintendo ons helemaal plat bombardeert met AC, terwijl ik niets hoor over hun andere franchises. Na alle trailers, screenshots en Directs weet ik het wel een keer. Goed dat ze reclame maken, maar het lijkt soms een beetje of zij zich nergens anders mee bezig houden. Dat vind ik jammer, maar wellicht dat na de release van AC er meer kruit verschoten gaat worden. De E3 zat er anders natuurlijk ook aan te komen, dus dat ze wat in petto hebben is niet te ontkennen.
 • @benjaminben

  Ja mijn vriendin is ook dol op dat soort games. Ja geen problemen mee voor de rest. Iedereen mag spelen wat hij of zij leuk vind. En ja dat ben ik met je eens dat ze ons plat bombarderen met Ac nieuws.

  En ik hoop het want wil ik nog nieuwe first party games gaan spelen op mijn Switch dit jaar zullen er nieuwe aankondigingen moeten komen want met de huidige line up heb ik ook niets.
 • @benjaminben

  Goed omschreven.
 • @JaJa_jr

  Dank ;)

  Kaas,

  ik hoop het met je mee. Zelda 2 zit ik wel op te wachten, de eerste echt kapot gespeeld. Met name omdat ik alle shrines wilde vinden en halen. De laatste was echt een speld in een hooiberg :p
 • @benjaminben

  Ik. Zou graag een nieuwe dkc 2D Metroid, een Mario kart of Nintendo kart en Bayonetta 3 zien dit jaar. Zelda kan ik wel wachten.

  Ik heb Zelda Breath of the wild ooit per ongeluk mijn uitgespeelde save game gewist. Wilde een keer uit verveling opnieuw met die game beginnen maar starte het op mijn verkeerde account op. Maar ik ga niet helemaal overnieuw beginnen haha das teveel werk.
 • Liever deze Animal Crossing game, dan die slechte Pokémon Sword & Shield. AC zit vele malen beter in elkaar.
 • @Richh

  Lekker he die IG-bugs :P
 • @benjaminben

  En wat dacht je van "nieuws" plaatsen als het al geen nieuws meer is en het achterlopen qua reviews. Ze kunnen beter 1 site maken van IG.nl en Gamer.nl…
 • @Piet S.

  Ben ik met je eens zou beter werken.
 • @smaakmaker

  Alles lekker op 1 site, waar alles direct op staat. Veel beter. Ook functioneert Gamer.nl technisch een stuk beter.
 • @Piet S. Daar stak een zeer gewaardeerde IG beheerder een stokje voor. De communities waren te verschillend. Het stond ooit op de agenda, maar is nu van tafel geveegd (denk ik).

  IG versie 8, wanneer die komt is ook niets meer over gecommuniceerd.
 • @Richh

  De site is echt een technisch misbaksel en ook mist er op IG voortaan zoveel content… Er moet iets gebeuren.
 • @benjaminben was al bang dat iemand het gezien had. Go IG!
 • @Richh

  Ja, hij stond er 2x! ;P
 • Totaal niet mijn ding, ze zeggen dat je de eerste uren niet veel kunt doen, dat het pas toegankelijk wordt na zoveel uren te hebben gespeeld.
 • @CyberFl

  Dat is altijd zo bij AC games, maar ik vind dat ook niet geweldig, als ik eerlijk ben.
 • @Piet S.

  Gekke tijden nu, niet veel te doen, behalve goed voor jezelf en de familie zorgen en gamen natuurlijk.
 • Vrijdag maar een leuk begin maken met de game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren