1. Genshin Impact aangekondigd voor PlayStation 5

Genshin Impact aangekondigd voor PlayStation 5

Dit voorjaar

Genshin Impact verschijnt dit voorjaar voor PlayStation 5.

Dat blijkt uit een Tweet van PlayStation. Kort na dit bericht, plaatste het officiële YouTube-kanaal van de openwereldgame ook nog een aankondigingsvideo van de next-gen versie. 

De PlayStation 5-versie bevat onder andere verbeterde visuals, snellere laadtijden en ondersteuning voor de DuelSense-controller.

Genshin Impact wordt ontwikkeld door miHoYo en verscheen vorig jaar september voor PlayStation 4, pc, Android en iOS. De game is free-to-play en bevat een 'gacha-model', een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen verdienen.

De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen. Een Nintendo Switch-versie is momenteel in ontwikkeling.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren