1. Nieuwe beelden tonen Geoff Keighley in Death Stranding

Nieuwe beelden tonen Geoff Keighley in Death Stranding

Urineren is daarnaast een onderdeel van de gameplay

Geoff Keighley zit in Death Stranding, zo blijkt uit nieuwe gameplaybeelden die op Gamescom Opening Night Live werden getoond.

In de gameplaybeelden is te zien hoe een soort AI-versie van Keighley opgeroepen kan worden door hoofdpersonage Sam, gespeeld door Norman Reedus. Keighley is de organisator van The Game Awards en Gamescom Opening Night Live en heeft Kojima's aankomende game de afgelopen jaren veel aandacht gegeven. Een paar jaar geleden werd hij voor de game ingescand, maar hem werd toen niet verteld waar het precies voor bedoeld was.

In de gameplaybeelden wordt verder ook getoond hoe het hoofdpersonage af en toe moet urineren. Verder werd er meer focus gelegd op het rondlopen en klimmen in de spelwereld en het verzorgen van een baby in een tank. Tot slot werden er ook trailers getoond waarin de rollen van actrice Margaret Qualley (The Leftovers) en regisseur Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, The Shape of Water) worden uitgediept.

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4. Kojima laat weten dat Death Stranding een compleet nieuw soort actiegame wordt waar spelers geïsoleerde steden en een gefragmenteerde samenleving met elkaar in contact moeten brengen. Alle elementen van de game, waaronder het verhaal en de gameplay, hangen samen dankzij het thema 'connectie'. Hoe dat precies tot uiting komt is niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Met de eerste trailers in 2016 was ik stomverbaasd, maar ook zeer geïnteresseerd. Nu vind ik het steeds minder worden, en de gameplay zag er ook niet best uit..
 • @Gaaiz
  De visuele stijl en production value blijft me wel intrigeren, maar eigenlijk al het andere staat me tegen. De hele pseudo-intellectuele sfeer die eromheen hangt, maar ook gameplay wise vind ik het idd niet boeiend.
 • Ziet er zo vet uit, kan niet wachten.
 • Dit ziet er zo goed uit. Verhaal is intrigerend en gameplay ziet er leukish uit.
 • Ik heb echt nog totaal geen idee wat ik van deze game moet (gaan) vinden. Dat mysterieus gedoe omtrent de game mogen ze nu wel mee ophouden wat mij betreft, laat nou eens zien wat het nu echt is.

  Daarnaast, hoe triest hoe dat publiek toch overal Wooo bij moet roepen. De in-game character staat te pissen, WOOOOO. Belachelijk..
 • @gertjun

  Omdat het gewoon heel slim is bedacht dat er zoveel leuke slimme details in de game zitten. Ben reuze benieuwd naar de leuke easter eggs.
 • @CyberFl

  Het spijt me zeer, maar deze redenatie weet me niet te overtuigen. Je hebt waarschijnlijk gelijk dat er leuke en ook hele slimme easter eggs in de game zitten, en waarschijnlijk ook erg veel. Maar gaan joelen omdat een gamecharacter staat te pissen dat slaat gewoon nergens op
 • Lekkere rare shit en een hoge production value, I love it. Na de zoveelste variant op ieder game-genre hebben we misschien eindelijk iets nieuws.
 • Ik vond vooral Geoff Keighley zijn reactie grappig bij wat extra uitleg over het spel op GamesCom,,,WOW :) Ik weet echt niet of Geoff een grote fan is.

  Ik twijfel zelf ook nog over deze,,,ik bedoel,,,BB's beschermen van BT's en ze gaan uploaden bij computers, pissen om paddestoelen uit de grond te krijgen (daarna opeten??) en blijkbaar is urineren zelfs mogelijk als wapen? Doet me denken aan de uitwerpselen van het paard dat een jeep kan laten slippen in Metal Gear :)

  Ik denk dat ik ook ga passen,,,toch tot er meer gameplay te zien is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren