1. Geoff Keighley komt met 'Countdown to Death Stranding'-livestream
Death Stranding
39% hot!
4 members volgen dit
6 members willen dit
5 members hebben dit

Geoff Keighley komt met 'Countdown to Death Stranding'-livestream

Met Kojima en de acteurs en actrices uit de game

Aanstaande donderdag wordt er een'Countdown to Death Stranding'-livestream gehouden.

De livestream wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, die ook jaarlijks de presentatie en organisatie van The Game Awards voor zijn rekening neemt. In de afgelopen jaren heeft hij een vriendschap met Death Stranding-ontwikkelaar Hideo Kojima opgebouwd, en heeft zelfs een rol in de game gekregen.

Wat er precies allemaal tijdens de livestream wordt getoond is nog niet bekend. Wel zijn Hideo Kojima en de acteurs en actrices uit de game aanwezig. De livestream begint donderdag om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Death Stranding zelf verschijnt op vrijdag 8 november voor PlayStation 4. De pc-versie komt volgend jaar uit. InsideGamer gaf een 10aan de game en schreef: "Death Stranding maakt de torenhoge verwachtingen waar, als het ze niet overtreft. Dat betekent niet automatisch dat de game perfect is. Het verhaal en de daadwerkelijke gameplay staan bijvoorbeeld erg los van elkaar, en de game kent een enkel ruw randje. En toch is Death Stranding extraordinair. Het complexe en gelaagde verhaal, de serieuze gameplay vol komische noten, de verlaten en beklemmende wereld en de subtiele connectie met andere spelers zorgen voor uiterste contrasten en een scala aan emoties."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 'De livestream wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, die ook jaarlijks de presentatie en organisatie van The Game Awards voor zijn rekening neemt.'

  Zouden TGA dit jaar "eerlijk" gaan verlopen? :'-D
 • @Piet S.

  Ik snap wat je bedoelt. Het past ook wel in Geoff’s straatje en hij lijkt me er wel gevoelig voor. Echter lijkt het me sterk dat zijn mening telt. Ik neem aan dat er gestemd gaat worden. Als je op de reviews af moet gaan haalt DS de top 5 niet eens denk ik.

  Edit: Zelfs de top 10 van 2019 wordt niet gehaald. Volgens mij scoorden alle Goty contenders ook aardig wat hoger in het verleden. Dus ja mocht DS het worden dan is dat op z’n minst merkwaardig.
 • @Ramirez

  Voorheen wonnen enkel (alom geprezen) games met zeer hoge scores. DS staat niet eens in de top 15 of 20 volgens mij, dus als die game GotY wordt bij TGA, dan is het doorgestoken kaart. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt doordat Keighley & Kojima holmaatjes zijn.
 • @Piet S. Is het enkel eerlijk als een nintendogame wint?
 • @Jowy
  Want Nintendo wint zo vaak? Lol.

  Het gaat erom dat de best gereviewde game van nov’18 tot nov’19 wint.

  Top 3 is momenteel:
  Resident Evil 2, Capcom (9.2)
  Fire Emblem Three houses, Nintendo (9.0)
  Sekiro, Activision (8.8)

  Echter is het net als bij de voetballer van het jaar verkiezing belangrijker hoeveel konten je likt dan hoe hoog je scoort.
 • @Ramirez

  Je vergeet Super Smash Bros. Ultimate: 93.
  Die game is gisteren ook nog een best verkochte vechtgame ALLER TIJDEN geworden, dus ik denk zeker dat ie een kans maakt, MITS het allemaal eerlijk verloopt uiteraard.
 • @Piet S.

  Smash zou het op basis daarvan moeten winnen. Het valt in de juiste timeframe van releases.

  Alleen wint Smash niet. Zal denk ik niet eens genomineerd zijn voor Goty omdat het een 2018 game is ondanks dat de releasedatum wel in het tijdsbestek valt.

  Game of the year deadline zou eigenlijk van januari tot januari moeten lopen.
 • @Ramirez

  Dat klopt, dat zou eigenlijk de deadline moeten zijn, maar dat zou in dit geval dus betekenen dat Smash zowel in 2018 als 2019 niet mee kon/kan doen. Dat lijkt me wat oneerlijk, dus ik denk dat Smash wel aanwezig is dit jaar (winnen gaat ie waarschijnlijk niet doen inderdaad).
 • @Jowy

  Nee hoor. Vorig jaar was het ook eerlijk + wat @Ramirez zegt.
 • @Piet S.
  En wanneer was het niet eerlijk jonge man?
 • @Jowy

  Ik nam vorig jaar enkel als voorbeeld. Ik kan met niet herinneren wanneer het niet eerlijk verlopen is, maar dit jaar hou ik m'n hart vast. :)
 • Logisch, als er een GOTY wordt gereleased.
 • @CerandoX.nl

  Resident Evil 2 is al een tijdje uit hoor.
 • @Ramirez
  Ach ja, nostalgie versus vernieuwing. ;)
 • @CerandoX.nl

  Een "GotY" die een 85 scoort. Dusssss…..
 • @Piet S.
  Een 8.5 door een handje vol mensen, user reviews moeten nog geteld worden. :D
 • @CerandoX.nl

  Een 8.5 gemiddeld. En hou je hart maar vast voor die user scores (die overigens amper/niet mee lijken te tellen m.b.t. GotY awards)… :P
 • @Piet S.
  Maar dat is toch logisch? Er zijn altijd meningen. Zeker met een bepaald genre. Zelfde met film. Waar de ene lynch films fantastisch vinden, vinden andere het vaag,.. dus naar jouw redenering zou een film of game pas echt top kunnen zijn als iedereen het eens is? Ik ben het daar absoluut niet mee eens. Soms is een publiek ook niet gereed voor een bepaald genre, etc. De goty is voor iedereen persoonlijk.
 • @Jowy

  Nee, dat wil ik niet zeggen, zoals ik verderop in dit topic al aangeef:
  'Er zijn ook mensen die BotW of GoW saai vinden, maar die verhoudingen liggen HEEL anders.'

  En ja, een GotY is ook persoonlijk, maar een game kan wel echt zo goed zijn dat ie de prijs officieel verdient.
 • @Piet S. Niet iedereen staat open voor vernieuwing natuurlijk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren