1. Gerucht: Vroege beelden Call of Duty: Cold War gelekt

Gerucht: Vroege beelden Call of Duty: Cold War gelekt

Beelden worden continu offline gehaald

Mogelijk zijn vroege beelden van Call of Duty: Cold War gelekt. In totaal was er 45 minuten aan beelden gelekt, waarvan nog maar 1 minuut 45 online is te vinden.

Tweets met de video van de mogelijke Call of Duty: Black Ops Cold War-gameplay worden snel verwijderd, maar de beelden vervolgens weer opnieuw geplaatst. De beelden laten de game in een vroege staat zien. Sommige textures zijn erg fel en lijken nog niet af en er zitten nog geen deuren in de map.

De volgende Black Ops-game zou zich gaan afspelen in de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog. Volgens TheGamingRevolution komen de tank en een wapen dat te zien is in de gameplay uit een periode na de Vietnamoorlog. Het zou gaan om de Abraham’s Tanks die pas na de Vietnamoorlog in gebruik zijn genomen. Daarnaast bevat de gameplay de Daewoo K2 assault rifle die pas in 1984 in gebruik werd genomen, met name door Koreaanse troepen.

Volgens de persoon die de gameplay heeft gelekt (via TheGamingRevolution) wordt het verhaal van Black Ops Cold War verteld door middel van flashbacks. Het verhaal zou zich afspelen in de nabije toekomst met flashbacks naar de Koude Oorlog.

De beelden zijn te vinden in deze Reddit-post, in de reactie van @BurnMan17 op een tweet van @ModernWarzone en @xLegehnd. Hoe lang de video’s online blijven staan is niet bekend.

Activision heeft nog niets bekendgemaakt over de volgende Call of Duty game. Wel hint het bedrijf achter de bekende shooterfranchise naar de Koude Oorlog en dook de naam Black Ops Cold War op.

Call of Duty: WW2

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Veel reacties die net doen of MW2019 een slechte game is, terwijl ik het de beste CoD sinds jaren vindt. Ik ben een stuk slechter in MW dan voorgaande COD’s, misschien door SBMM, maar dat is dan ook het weinige dat ik erover te klagen heb. Ik ben nu CoD:WWII aan het spelen en dan merk je wel dat die game ivm MW zeer verouderd is. CoD 2020 gaat sowieso werken op de laatste IW-Engine, waar MW ook op gebaseerd is, dus verwacht minimaal dezelfde kwaliteit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren