1. Gerucht: Volgende gratis titels van Epic Games gelekt

Gerucht: Volgende gratis titels van Epic Games gelekt

Borderlands en Ark: Survival

De volgende gratis titels van de Epic Games-actie zijn mogelijk gelekt. Een lijst met de games verscheen op Reddit.

De lijst werd opgepakt door game Twitter-gebruiker Nibellion. Volgens de lijst is na Grand Theft Auto 5 de strategiegame Civilization 6 gratis beschikbaar in de Epic Games Store vanaf 21 mei. De game wordt dan opgevolgd door Borderlands The Handsome Collection (28 mei) en Ark: Survival (4 juni). De lijst is hieronder te bekijken.

Of deze lijst ook echt klopt is niet met alle zekerheid te zeggen. Dus neem dit bericht met een korreltje zout. Grand Theft Auto 5 is nog tot 21 mei gratis te downloaden in de Epic Games Store. Of Civilization 6 de volgende gratis game gaat zijn wordt dan duidelijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Goed bezig bij Epic, speel GTAV nu op de PC. Top!
  • De servers waren overbelast door gta v.

    Je zou zeggen dat iedereen die game nu wel heeft, of gespeeld heeft. 🤣
  • Je zou maar een Switch gamer zijn die Borderlands wilt en dan te horen krijgt 1 dag voor de release dezelfde games gratis op een andere platform zijn.
  • @ShadowhunterrX
    Games voor de Switch zijn sowieso te duur. De Switch heeft de duurste games die je kunt kopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren