1. Assassin's Creed Black Flag en Rogue naar de Switch volgens Griekse website

Assassin's Creed Black Flag en Rogue naar de Switch volgens Griekse website

Remastered-versie

Een pagina voor Assassin’s Creed Black Flag en Rogue Remastered voor Nintendo Switch is tevoorschijn gekomen op de Griekse webshop The Console club.

Een aantal oplettende Twitter-gebruikers hebben de pagina van de site gevonden en hebben de link via Twitter gedeeld. Op de site is te lezen dat het om de twee eerdere games gaat en dat de prijs, mogelijk tijdelijk, op 38,90 euro staat. Er is geen verdere informatie over de collectie of een releasedatum gecommuniceerd.

Assassin’s Creed 4: Black Flag verscheen in 2013 voor en draait om Edward Kenway, een beruchte piraat. Black Flag speelt zich af in de 18e eeuw in het Caribisch gebied. Assassin’s Creed Rogue is in 2014 uitgekomen en richt zich op Shay Patrick Cormac, een voormalige Assassin die Tempelier geworden is nadat hij was verraden door zijn kameraden.

Beide games spelen zich af in een fictieve geschiedenis van gebeurtenissen uit de echte wereld en volgen de eeuwenoude strijd tussen de Assassins en de Tempeliers. Assassin’s Creed Rogue kreeg in 2018 een remaster voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ooow Black Flag was wel echt 1 van mijn lievelingsgames bij de lancering van PS4. Twijfel of ik hem nog een keer ga halen.
  • Zou mooi zijn voor de switch gebruikers. Twee heel erg goede games.

    Overigens wel één correctie het is Shay Patrick Cormac die de assassins verraad omdat
  • Toevallig morgen ook een Direct… Zeer toevallig…
  • Ik hoef nie, ik speel deze net als Skyrim en RE1 al op mijn wasmachine.
  • Lekker ouwe meuk spelen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren