1. Gerucht: Batman-crossover onderweg naar Fortnite

Gerucht: Batman-crossover onderweg naar Fortnite

Weer een Fortnite-samenwerking?

Dataminers hebben Batman gerelateerde informatie gevonden in de nieuwste Fortnite-update.

Patch 10.30.1 heeft interessante informatie gebracht voor Fortnite- en Batman-fans. Er werd namelijk ontdekt dat er een aantal Batman-items onderweg zijn naar Fortnite. Zo werden er bestanden gevonden die wijzen op Batman-uitdagingen, cosmetische-items en wapens. In één van deze uitdagingen dienen spelers Bat Signals aan te zetten in de buurt van Gotham City. Hier kunnen we uit afleiden dat Gotham City binnenkort wellicht op de Fortnite-map verschijnt.

In deze uitdagingen zien we ook dat er kills gemaakt moeten worden met de befaamde Batarang. Ook de Grapnel Gun van Bruce Wayne moet worden gebruikt en de gas canisters van The Joker dienen ontmanteld te worden. Een hele hoop Batman-content dus.

De samenwerking tussen Fortnite en Batman is nog niet bevestigd, maar het is zeker aannemelijk aangezien Fortnite sowieso veel samenwerkingen aangaat en er een hoop ontwikkelingen plaatsvinden die het gerucht lijken te bevestigen. Zo kondigde Fortnite eerder al dlc aan dat in samenwerking met Warner Bros gelanceerd gaat worden, en Batman valt onder Warner Bros.. Daarnaast verschijnt er morgen een Batman-spel dat tijdelijk gratis beschikbaar is in de Epic Games Store.

Al met al wijst alles erop dat de bekende DC-superheld binnenkort vertegenwoordigt gaat worden in Fortnite. Wellicht kunnen Fortnite-spelers binnenkort zelfs een Victory Royale behalen met de vleermuisman.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren