1. Gerucht: Battlefield 6 speelt zich af in de moderne tijd

Gerucht: Battlefield 6 speelt zich af in de moderne tijd

Claimt insider

Battlefield 6 gaat zich mogelijk afspelen in de moderne tijd. Dat beweert een insider van de franchise op Twitter.

Tom Henderson, een bekende insider van de Battlefield-franchise, plaatste op Twitter dat de nieuwe Battlefield game zich in de moderne tijd gaat afspelen. Zijn tweets werden gedeeld op het forum Resetera, waarin gezegd wordt dat Henderson een betrouwbare bron is. Onder dat bericht plaatste Jeff Grubb, een journalist van VentureBeat de woorden: “Yeah, het is modern." Later bevestigde hij het gerucht nog een keer in een tweet.

Grubb had aan het begin van deze maand ook al voorspeld dat het PlayStation 5-evenement begin juni zou worden gehouden, later zei hij “na 2 juni” en “iets voor 4 juni”. Dat evenement zou op 4 juni hebben plaatsgevonden en hij zat er dus erg dichtbij. Het evenement is uiteindelijk uitgesteld en vindt nu morgen plaats.

De setting van Battlefield 6 is nog niet bevestigd, dus neem dit bericht met een korreltje zout.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Ik hoop het, het uitstapje naar WW1 en WW2 was leuk, maar ik wil wel weer graag een moderne setting deze keer.
 • Ik verwacht niet anders, hopelijk zetten ze een game neer die 5 jaar up to date wordt gehouden, ook met grafische verbeteringen e.d. Van mij mogen ze ook best weer met betaalde DLC-packs komen als dat de losse games vervangt. Maak er gewoon een generatie lang project van, games as a service in de goede zin van het woord.

  Ik vind het bijvoorbeeld echt zonde dat als straks de nieuwe CoD uitkomt, vrijwel niemand meer MW gaat spelen.
 • Oei Corona gas grenades.
 • Na slechter dan BF5 kan het echt niet worden.
 • @ShadowhunterrX

  BF5 was zeker niet slecht, maar ben er al heel snel mee gestopt.
 • @ShadowhunterrX
  BFV Was zeker niet slecht, maar ook snel mee gestopt, heeft niet over de 1000den uren speeltijd als BF3&4 bij mij gehad, ik miste toch wel de attack helo's en jets

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren