1. Gerucht: Battlefield V krijgt misschien 1942-map

Gerucht: Battlefield V krijgt misschien 1942-map

Omaha Beach, El-Alamein of toch weer Wake Island

Eerder deze maand heeft EA Battlefield V onthuld. Nu druppelt meer nieuws langzaam binnen, maar ook geruchten zijn van de partij. Zo hint de Executive Producer van Dice dat er eventueel een map van Battlefield 1942 naar de nieuwe game komt. Daarnaast zijn tevens de systeemeisen voor pc bekend.

Specifiek vroeg een fan aan de de Executive Producer of er een kans is dat we Omaha Beach en El-Alamein van BF1942 terugzien. Aleksander Grøndal antwoorden hierop met: "Considering my fav BF game is 1942. I'l leave it at that. Grøndal bevestigt noch ontkent niets, maar het lijkt wel op een stiekeme knipoog.

Dit is niet de eerste keer dat Battlefield een map van 1942 laat terugkomen. Zo is de map genaamd Wake Island meerdere keren in verschillende games nagemaakt. Wake Island kwam onder andere voor in Battlefield 3, 4 en Heroes.

Naast de geruchten van deze map is het al bekend dat er maps speelbaar zijn die zich afspelen in Noorwegen, Frankrijk, Nederland en Noord-Afrika. Hiervan werd laatst concept art van getoond op Twitter.

Battlefield 3 Wake Island
Wake Island in Battlefield 3

Systeemeisen

De systeemeisen zijn tevens bekend. Goed nieuws voor de pc-gamers is dat wanneer je pc Battlefield 1 aankan dat dus ook zeker het geval zal zijn voor Battelfield V.

De systeemeisen luiden als volgt:
  • OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
  • Processor (AMD): AMD FX-6350
  • Processor (Intel): Core i5 6600K
  • Memory: 8GB RAM
  • Graphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
  • Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
  • DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
  • Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
  • Hard-drive space: 50GB


Deze systeemeisen staan op Origin. Op de store wordt niet vermeld of dit minimum of aanbevolen systeemeisen zijn. Wel zijn de systeemeisen van Battelfield V hetzelfde als de minimumsysteemeisen van Battlefield 1.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Aangezien deze wo2 bf in europa/n. Afrika begint, gok ik (en hoop ik ten zeerste) El Alamein.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren