1. Gerucht: Beelden gelekt van pc-versie Red Dead Redemption 2

Gerucht: Beelden gelekt van pc-versie Red Dead Redemption 2

Youtube-kanaal van originele gebruiker verwijderd

Er is een video verschenen op YouTube waarop vermoedelijk beelden te zien zijn van Red Dead Redemption 2 op de pc. In de video is vooral te zien hoe de speler met de muis door het pauzemenu navigeert bij grafische instellingen.

In de beschrijving van de video benoemt de bron dat het kanaal waarop de originele versie van de video stond ondertussen verwijderd is. Dit kan de indruk wekken dat Rockstar wil voorkomen dat de beelden zich verspreiden. Echter is hier momenteel nog slechts sprake van een gerucht en is tot nu toe nog niets bevestigd door de ontwikkelaar.

De video heeft daarentegen wel de kwaliteit. Dit kan betekenen dat het hier kan gaan om een legitieme pc-versie van Red Dead Redemption 2. Zo is te zien hoe de muis beweegt over verschillende instellingen en zijn er speciale iconen afgebeeld voor opties die refereren naar knoppen op de toetsenbord. Ook zijn er instellingen te zien, zoals resolutie, type beeldscherm, en VSYNC, die alleen te veranderen zijn bij een pc-versie van de game. Ook is er linksonder in beeld kort een 'Build'-versie te zien.

Reacties onder de betreffende video's zijn verdeeld, maar toch gaan vele kijkers ervan uit dat er binnenkort een pc-versie van de populaire game gaat verschijnen. Zo was er destijds met GTA 5 hetzelfde gebeurd, waar men een video te zien kreeg en dezelfde grafische opties werden getoond. Dit bleek achteraf echte beelden te zijn van de pc-versie. Of dit ook het geval is voor Red Dead Redemption 2, is momenteel nog maar de vraag.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Dit is geen gerucht maar gewoon keiharde waarheid ouwe.
  Dat filmpje zegt genoeg, vsync, particle, shadows, en je ziet ook nog eens de build number van de versie.
 • @D4rKy28
  Ja want beelden die op internet staan zijn per definitie altijd waar…
 • @AWESOMEDUDE3 wat moet hier niet aan waar zijn dan ?
 • @D4rKy28

  Ja ouwe…
 • Ik geloof dit wel rockstar is echt niet zo gek dit spel niet uit te brengen op pc.
  Als ze straks alle console mensen hebben uitgemelkt komen ze de pc guy wel halen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren