1. Gerucht: Autorijden in Fortnite is vanaf 21 juli mogelijk

Gerucht: Autorijden in Fortnite is vanaf 21 juli mogelijk

Claimt dataminer

Volgens dataminer Hypex is het binnenkort mogelijk om in auto’s te rijden in Fortnite. Dat claimt hij op Twitter.

Chapter 2 Season 3 is een paar weken geleden van start gegaan en heeft een groot deel van de map onderwater gezet. Nu is het waterpeil langzaam weer naar beneden aan het zakken en als het water genoeg gezakt is wordt er volgens verschillende dataminers een geheel nieuw voertuig onthuld: auto’s.

Oplettende fans hadden al auto’s al in de trailer van het nieuwe seizoen kunnen vinden. Volgens Hypex komt dit nieuwe voertuig 21 juli uit. Volgens de dataminer is het waterpeil dan genoeg gezakt om met de auto’s te kunnen rijden.

Volgens Hypex zijn er vier soorten auto’s die naar Fortnite komen: Whiplash (kleine auto), Prevalent (normale auto), Mudflap (grote auto) en Bear (truck) die over een paar weken naar Fortnite komen. Deze auto’s hebben allemaal verschillende statistieken en benzine capaciteit.

Epic Games heeft zelf nog niets officieel aangekondigd. Fortnite Chapter 2 Seasons 3 is nu uit, lees hier meer informatie over het nieuwe seizoen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ook in politie-auto's?
  • Leren die kinderen eindelijk nog iets bij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren