1. Gerucht: Blackout-modus keert terug naar nieuwe Black Ops-game

Gerucht: Blackout-modus keert terug naar nieuwe Black Ops-game

Battle Royale-modus uit de franchise

De Blackout battle royale-modus uit de Black Ops-franchise, gaat mogelijk een terugkeer maken in de nieuwste Black Ops-game. Dat beweert VentureBeat-journalist Jeff Grubb.

De geruchten over de nieuwe Call of Duty-game vliegen in het rond. Zo zou de setting zich afspelen tijdens de Koude Oorlog en moet het een reboot zijn van de Black Ops-franchise. Nu is het laatste gerucht dat Blackout , de battle royale-modus uit Black Ops 4, terug gaat komen. Het gerucht is ontstaan nadat Jeff Grubb reageerde op de mogelijke moderne setting van Battlefield 6. Hij plaatste daaronder nog een reactie, waarin hij zei “Ander schokkend nieuws: Blackout zal dit jaar in een of andere vorm terugkeren met Black Ops”.

Jeff Grubb staat de laatste tijd bekend om dingen te lekken. Zo was hij correct over de Nintendo Mini Direct in maart en over de datum van de PlayStation 5-presentatie. Activision of Treyarch hebben echter nog niets officieel bekendgemaakt. Mogelijk komt er morgen meer informatie over de nieuwe Call of Duty-game tijdens de PlayStation 5-presentatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ik denk dat Blackout meer op Warzone zal lijken en in ieder geval gratis gaat worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren