1. Gerucht: Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito zit in Far Cry 6

Gerucht: Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito zit in Far Cry 6

Acteur is in ieder geval bezig met een game

Mogelijk gaat acteur Giancarlo Esposito, bekend van onder andere Breaking Bad, een rol spelen in Far Cry 6. De acteur zegt dat hij heeft gewerkt voor een game in een interview met Collider.

In het interview zegt Esposito bezig te zijn met een game. “Er is een videogame dat ik heb gedaan. Hij is super groot, maar ik kan er nog niks over zeggen”. Volgens The Game Reactor gaat het om een rol in Far Cry 6, een game die volgens geruchten volgende week tijdens de Ubisoft Forward-presentatie wordt onthuld. Het artikel is ondertussen van de nieuwssite verwijderd. Veel fans denken ook dat het om een rol in de nieuwe Far Cry-game gaat.

Toch is dit allemaal op het moment pure speculatie en kan het zo zijn dat hij in een totaal andere game zit. Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie van 12 juli gaan we mogelijk meer informatie krijgen.

Giancarlo Esposito

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Dat zou ik wel heel nice vinden.
  Al ken ik hem vooral van Community, hehe.
 • Dat zou wel heel vet zijn zeg, Gustavo Fring himself als Far Cry villain. We gaan het zien maar een nieuwe Far Cry is altijd welkom.
 • @Real13

  Mja FC is bij mij altijd een hit or miss. FC 1 , 3 , 4 en primal zijn voor mij een keiharde hit. FC 5 en new dawn waren een semi miss en FC 2 was een grandioze miss.

  Hopelijk gaat FC 6 weer een hit zijn.
 • @Meta_coola heb ze gespeeld vanaf 3 en vond zelf 5 en New Dawn wat minder maar dat lag ook grotendeels aan de setting. Setting is ook de hoofdreden dat Primal mijn favoriete Far Cry is. Ben erg benieuwd naar 6. Er waren al geruchten over een meer exotische setting dus dat vind ik positief.
 • @Meta_coola toevallig, dat is ook mijn mening over die delen.
 • Ik vond Far Cry 5 wel de moeite. De setting was leuk en het is altijd leuk om conservatieve slechteriken te bevechten. Net jammer dat een werknemer van Game Mania de plot van het verhaal verklapte toen ik de game kocht!

  Ik ben wel benieuwd naar de presentatie van Ubisoft!
 • Als soundtrack-fan vond ik de ost van Far Cry 5 (eigenlijk alle 3 van Hammock) grandioos. Ook de setting, omgevingen en het verhaal waren behoorlijk intens in Far Cry 5. Het einde zeer memorabel. Hoor zelf maar, dit is toch geweldig:
  https://www.youtube.com/watch?v=vLivJdCDvxo

  Far Cry 3 blijft mij favoriet, dan nummer 1 en dan 5.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren