1. Gerucht: Call of Duty 2020 is geen nieuwe Black Ops

Gerucht: Call of Duty 2020 is geen nieuwe Black Ops

Speelt zich af tijdens Vietnam Oorlog

Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat de nieuwe Call of Duty-game, Call of Duty 2020, een nieuw deel in de Black Ops-serie is. Uit nieuwe informatie van Charlie Intel en TheGamingRevolution blijkt dit niet het geval te zijn.

Volgens website Charlie Intel en YouTuber The Gaming Revolution heet de Call of Duty-game van dit jaar geen 'Black Ops' of 'Black Ops 5'. De game zou zich echter wel afspelen in het Black Ops-universum. Beide platformen zijn vrijwel altijd correct betreffende Call of Duty-info.

Het lijkt erop dat Treyarch en Sledgehammer Games, die de nieuwe Call of Duty ontwikkelen, een beetje zoekende zijn. Treyarch sprong volgens een rapportage van Kotaku in wegens problemen bij Sledgehammer en zou werken aan een Black Ops-game die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog en Vietnamoorlog. Volgens The Gaming Revolution, die aspecten van Modern Warfare, Warzone en Modern Warfare 2 Remastered correct voorspelde, zou het gaan om een reboot van Call of Duty: Black Ops.

Nu komt het kanaal met de informatie – van verschillende bronnen - dat de game géén Black Ops heet, maar wel in dat universum plaatsvindt. Mogelijk bevat het nieuwe deel dus verschillende personages uit eerdere delen, zoals Woods en Mason. Wat de titel van de game wordt is nog een groot vraagteken, zeker aangezien de merknaam ‘Black Ops’ bijna net zo groot is als Call of Duty zelf. ‘Call of Duty: Vietnam’ zou in ieder geval een redelijk alternatief zijn.

Tot slot kwam ex-Kotaku-journalist, Jason Schreier, vandaag met de informatie dat de Call of Duty-game van dit jaar nog steeds gepland staat voor deze herfst en dus niet is uitgesteld. Dat kan vanwege Covid-19 echter altijd gebeuren, dus houd een slag onder de arm.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik dacht dat Sledgehammer helemaal niet meer werkte aan deze CoD, wegens problemen met Raven en vice versa en dat nu Treyarch deze CoD ontwikkelt in samenwerking met Raven en niet met Sledgehammer. Blijkbaar alsnog Sledgehammer dus.

    Ik zou graag Raven een keer Raven als lead willen zien. Raven maakt vaak leukere maps dan de andere studios.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren