1. Gerucht: Interne alpha van Call of Duty: Black Ops Cold War ontdekt

Gerucht: Interne alpha van Call of Duty: Black Ops Cold War ontdekt

Volgens TheGamingRevolution

Een pagina voor een interne alpha-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War is gevonden in de PlayStation Network-database. Dat beweert lekker en Activision-insider: TheGamingRevolution.

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat de nieuwe game Call of Duty: Black Ops Cold War gaat zijn. Activision is ook al begonnen met het plaatsen van hints in Warzone die kunnen duiden op een nieuwe Call of Duty die plaatsvindt in het tijdperk van de Koude Oorlog. Nu heeft TheGamingRevolution een nieuwe video geplaatst, waarin hij zegt dat een interne alpha-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War in de database van PlayStation is gevonden. Via een anonieme bron is hij gewezen op de website PS4Patches.com, een website die alle updates van de PlayStation 4 bijhoudt. Op de website staat een mysterieuze game genaamd The Red Door, die in zijn ID code: COD2020INTALPHA1 heeft staan. De Activision-insider beweert dat The Red Door eigenlijk Call of Duty: Black Ops Cold War is.

In de video haalt TheGamingRevolution aan dat The Red Door een placeholder is om de nieuwe Call of Duty verborgen te houden voor het publiek en zegt hij dat deze methode ook is gebruikt bij Black Ops 3. Hij zegt ook dat de titel van de placeholder een connectie kan hebben met de Koude Oorlog. Hierbij haalt de lekker het boek The Red Door aan, die over Rusland gaat, alleen zegt hij dat de link op het moment nog niet bevestigd kan worden. Zijn volledige video is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nog niet officieel aangekondigd. Wanneer Call of Duty 2020 officieel wordt onthuld is nog niet bekend, mogelijk zien we meer van de game tijdens het PS5-evenement aanstaande donderdag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren