1. Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare heeft battle royale-modus

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare heeft battle royale-modus

Mogelijk 200 spelers per server op gigantische map

Er gaat een gerucht rond dat Call of Duty: Modern Warfare een battle royale-modus krijgt.

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft zonder het te bevestigen, het gerucht bespreekbaar gemaakt door het klassieke "geen commentaar" te tweeten. Verder beweert het YouTube-kanaal TheGamingRevolution dat ze iemand kennen die in bezit is van informatie dat de battle royale-modus zeker in het spel zit.

Volgens de geheimzinnige bron van TheGamingRevolutions gaat het om een modus waar 152 spelers in een gigantische map tegelijk kunnen vechten. Dit is echter nog niet het beoogde aantal spelers. Het is de bedoeling dat er 200 spelers tegelijk kunnen vechten. Deze map is volgens de bron maar liefst drie keer zo groot als de map van Black Ops 4's Blackout.

Naast het feit dat het geen officiële informatie betreft, is het ook in strijd met informatie die eerder naar buiten is gekomen. Eerder werd namelijk vernomen dat er juist geen battle royale-modus speelbaar is in Modern Warfare. Wel is bekend dat er een verhaalmodus, een co-op-modus en een multiplayer-modus te spelen zijn.

Call of Duty: Modern Warfare is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De wereldwijde releasedatum is 25 oktober 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

 • Wow! Vet cool!

  :')
 • @Snuivert
  Ja helemaal niet verwacht ofzo! Wat een innovatie:O
 • @Tom12345, waarom heb je het over een innovatie? Verwacht je dit van battle royale? Battle royale is een modus net zoals team death match, capture the flag etc. Ik kan dit alleen maar toejuichen hoe meer modussen hoe beter.
 • @Grombeer
  Als het net als vorig jaar een bepaalde modus daarvoor wordt geschrapt ben ik daar niet echt blij mee. Daarnaast is de saturatiefactor van BR-games allang al bereikt en voelt dit meer aan als verplichte koek in plaats van een keer iets nieuws te doen.
 • @Grombeer
  Wat Tom al zegt, het zal wel ten koste gaan van andere modi. Net zoals bij Hardcore CTF, dat hebben ze ook de nek omgedraaid - overigens heel HC is niet meer wat het geweest is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren