1. Gerucht: De Terminator komt naar Mortal Kombat 11

Gerucht: De Terminator komt naar Mortal Kombat 11

Dit zou eerdere lekken bevestigen

YouTuber Dynasty kwam erachter dat een Mortal Kombat-reclame voor een Teminator-dlc naar boven kwam als je zocht naar ‘Mortal Kombat Terminator game’.

De advertentie is niet meer te vinden, maar suggereert wel dat er een terminator-dlc aankomt voor de game. De advertentie noemde een nieuw personage, namelijk de Terminator. De advertentie promootte ook een fatality-trailer voor het personage.

Dit lek komt overeen met een eerder lek, waarin meerdere personages onthuld werden. Tot nu toe zijn er al een aantal van deze personages bevestigd. Zo komt Night Wolf eraan en ook Spawn en Sindel zijn bevestigd. In dit lek werd ook genoemd dat de Terminator en de Joker potentiële gastvechters waren.

Wanneer het personage onthuld wordt is niet bekend, maar dit kan elk moment gebeuren. Ed Boon, directeur bij Netherrealm Studios, beloofde namelijk vrij recent dat hij het volgende personage zou onhullen als fans hem zouden helpen met het vinden van een gestolen auto van zijn vriend. Sinds de auto is gevonden laten fans hem niet met rust over de belofte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Ik vind het andere gerucht veel interessanter. Ashley "Ash" J Williams als DLC character. Nu heeft Bruce Campbell het eerst ontkent, maar na de Shang Tsung trailer, ging Bruce Campbell juist met de game teasen op z'n Twitter account.
 • Heb het zelf niet zo op gast characters.
 • @DefenseForceNL op zich vind ik ze wel grappig, maar het zou toffer zijn als al die personages (van MK 9, X en 11) in een eigen vechtgame zouden zitten.
  Freddy vs Jason bijvoorbeeld!
 • Ben blij dat Shang, Nightwolf en sindel komen, de rest hoeft van mij niet doe maar liever ermac/reptile ofzo
 • @BiohazardJP

  Precies
 • Ik vond Freddy, Leather-face en Jason Voorhees heel leuke fighters in de vorige delen.
  Predator en Alien iets minder.

  Ook ik kijk vooral uit naar Ash zijn intrede,,,al weten we het nog niet 100% zeker. Sommige zijn nu aan het speculeren dat het geluid van de kettingzaag komt van DoomGuy en niet van Ash. Vooral omdat er in 1 gameplay trailer van Doom Eternal een geluidfragment 'Final Round,,,Fight' was te horen op E3.
  Maar Ed Boon trolled vooral graag en weet dat veel mensen Ash willen,,, We'll see ^^

  Ermac / Reptile gaan waarschijnlijk niet als DLC komen aangezien ze al 'aanwezig' zijn in Shang zijn move-list. Ik gok voor DLC pack 2 eerder op wat karakters van MK4 zoals Fujin of Reiko, en wie weet, misschien Sweet Tooth als een exclusive voor PS4?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren