1. Gerucht: Death Stranding verschijnt op 8 november

Gerucht: Death Stranding verschijnt op 8 november

Kom de game dit jaar uit?

De releasedatum van Death Stranding lijkt te zijn gelekt. Volgende de Taiwanese Facebook-pagina van PlayStation komt de de game uit op 8 november voor de PS4.

Dat werd opgemerkt door Nibel op Twitter. De datum is afkomstig van de officiële pagina van PlayStation in Taiwan, maar het bericht is inmiddels verwijderd. Los van de datum wordt er over de game zelf weinig duidelijk.

Het feit dat er vandaag meer informatie over de game naar buiten komt, geeft het lek wat geloofwaardigheid. Momenteel streamt Sony een teaser die ergens vanavond overgaat in nieuwe beelden. Ook verscheen de pre-order-pagina van de game online, maar daar waren alleen pre-order-bonussen op te vinden.

Volgens Kojima verschijnt het nieuws nog op 29 mei in Europa online. Houd InsideGamer in de gaten voor het nieuws van vanavond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zou een mooi cadeau voor mij zijn(19 jaar nu, hahaha) als vandaag bekend wordt gemaakt dat het inderdaad in november verschijnt. :)
  En als The Last of Us Part 2 ook met die aankondigingen komt, ben ik al helemaal gelukkig.
 • @Ardyn

  Wil je niet eerst meer duidelijkheid wat de game inhoudt? Of ga je de game sowieso spelen?

  Last of us 2 lees ik net op de site dat die is uitgesteld tot 2020.
 • @rps299

  Als je alle teasers etc kijkt van death stranding dan is het echt niet zo vaag als sommige mensen doen blijken.
 • @Meta_coola

  Ik heb nog steeds geen duidelijk beeld wat de gameplay in gaat houden. Dus nee ik ben verre van overtuigd. Sterker nog nu geen duidelijkheid. Dan gaat ik de game in de winkel laten liggen.
 • @rps299

  1. Ik pre-order geen games.
  2. Ik bedoel dat The Last of Us 2 ook met een aankondiging komt, niet dat het in 2019 hoeft te komen. (Jammer genoeg niet gebeurd, bale dus)
  3. Ik ken mijn smaak in media, dit valt binnen mijn categorie. Dusse, ja, waarschijnlijk ga ik het spelen.
  4. In zijn ruim 30 jaar ervaring heeft Hideo Kojima nog nooit een slecht ontvangen game uitgebracht. Dit is geen grap, laagste gemiddelde is iets van een 8/10, ook buiten Metal Gear.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren